LUKA ADŽIĆ ZVEZDIN KEC IZ RUKAVA: Živim za meč sa CSKA
Foto: Dragana Udovičić

Tajno oružje Vladana Milojevića

LUKA ADŽIĆ ZVEZDIN KEC IZ RUKAVA: Živim za meč sa CSKA

Fudbal -

Imponuje interesovanje Ajaksa i Sevilje, ali glavom sam u Zvezdi i Ligi Evrope. Novi ugovor bi bio lepa stvar za mene, kaže mladi fudbaler

Luka Adžić bi tokom proleća mogao da bude otkrovenje u dresu Crvene zvezde i tajni adut trenera Vladan Milojevića.

Mladi fudbaler vredno je radio tokom priprema i stekao poverenje stručnog štaba. Dobio je na masi, očvrsnuo je, a nije izgubio gipkost, brzinu i lucidnost pri driblingu.

- Dočekali smo finiš priprema. Svima nam je u glavi utakmica protiv CSKA. Radosna je vest da ćemo igrati pred našim navijačima. Vraćamo se u Beograd i spremamo se za Ruse - rekao je za Kurir Luka Adžić i dodao:

- Lično, zadovoljan sam kako sam radio na pripremama. Nisam propustio nijedan trening i to me mnogo raduje. Prvi put sam prošao pripreme, nadam se da će se to videti kad sezona počne.

Posle treninga mladi fudbaler ostajao je po pola sata da radi individualno, izvodi slobodne udarce, pod komandom Milana Kosanovića.

- To mi je ušlo u naviku, to su stvari koje mene čine boljim. Konkretno, taj slobodnjak, leva noga koju vežbam. Ostajem posle svakog treninga jer hoću šut levom nogom da dovedem do perfekcije.

Protiv CSKA 13. februara očekuje se pravi fudbalsku spektakl na dupke punoj Marakani.

- Spremamo se za te utakmice, a ja živim za duel sa Rusima. Na šefu je da odluči ko će igrati, a ja se nadam da ću dobiti šansu.

foto: Marina Lopičić

Želi perfekciju

TATA I DALJE KRITIKUJE

Nekadašnji Zvezdin as i sportski direktor kluba otac Ivan je Lukin dežurni kritičar.

- Čujemo se redovno. Pričamo o fudbalu, a njega interesuje kako provodim vreme na pripremama. Sve je pod kontrolom što se tate tiče - rekao je kroz osmeh Luka Adžić.

Direktor Zvezdan Terzić je po dolasku u Belek najavio da je Luka Adžić igrač kojem će biti ponuđen novi ugovor.

- Nisam još ni sa kim pričao o produžetku ugovora. Ja sam Zvezdin igrač do decembra. Usredsređen sam da osvojim titulu sa Crvenom zvezdom. To su neke lepe stvari koje dolaze, ali videćemo. O tom - potom. Zvezda je klub koji volim, za kojeg se borim, nešto totalno drugačije.

Menadžer Radojica Božović pre nekoliko dana posetio je čelnike fudbalere u Beleku. Tokom zime koga saigrači zbog atraktivnih driblinga zovu Adžinjo imao je ponude Ajaksa i Sevilje.

- Meni imponuje interesovanje tih klubova, ali razmišljam samo o Crvenoj zvezdi. Glavom sam u svom klubu. Ne volim da se zamaram tim informacijama, prelazni rok je prošao. Treba da se koncentrišem na ono što se dešava u Crvenoj zvezdi. Želja je titula, ako bog da i dupla kruna.

Interes svakog mladog igrača je da se izgradi u svom klubu, pa tek posle toga kao formiran fudbaler ode u inostranstvo.

- To je san svakog Zvezdinog deteta! Ali, bože moj, ako do toga ne bude došlo, ne znam, potražiću sreću u nekoj drugoj ekipi. Za sada sam zadovoljan u Crvenoj zvezdi i sve to ide nekim svojim tokom. Verujem da će tako biti i u budućnosti - jasan je Adžić.

foto: FK Crvena Zvezda

Kičma tima

ZVEZDI SU NEDOSTAJALA NJENA DECA

Zvezdina deca nose igru kluba u ovoj sezoni.

- To je nešto o čemu se dugo pričalo! Uvek su Zvezdi nedostajala njena deca. I baš sad se poklopilo da je dosta povratnika poniklo u školi i dobilo šansu. Trener je sve to lepo skockao i ukomponovao i vide svi kakve rezultate pravimo - smatra Adžić.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo su dve Đukićeve najveće dileme. Gde su navijači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track