OVOGA NEMA NI U NAJLUĐEM TRILERU: Mitrović otkrio kako je završio kod Jokana u Fulamu! Samo život može da ispiše ovakvu priču
Foto: Reuters

moderne tehnologije

OVOGA NEMA NI U NAJLUĐEM TRILERU: Mitrović otkrio kako je završio kod Jokana u Fulamu! Samo život može da ispiše ovakvu priču

Fudbal -

Aleksandar Mitrović je po svaku cenu želeo da napusti Njukasl. Bio je na pragu Anderlehta, ali je usledio filmski obrt.

Srpski fudbaler je bio blizu povratka u Anderleht, čak je bio u Birselu, ali je posao propao. Stigao je u Brisel oko 19.00 poslednjeg dana prelaznog roka, ali Belgijanci nisu imali novac, želeli su sve kroz bonuse da nadoknade i transfer je propao, jer Njukasl to nije želeo.

U tom trenutku Aleksandar Mitrović je video trenera Fulama Slavišu Jokanovića na "Snepčetu", a na njegovo pitanje kako je, usledio je neverovatan odgovor srpskog trenera.

- Odlično, čekam da ti transfer propadne - rekao mu je Jokanović.

Srpski napadač ga je momentalno obradovao.

- Imaš sreće, propao je - odgovorio je Mitar.

Tek je tada usledila ludnica, ali su papirologija kao i medicinski pregled završen pre 12 časova kada je isticao rok.

- Hteo sam da se onesvestim, nisam jeo ništa dok sam čekao čitavo popodne, samo sam gledao na sat. Na kraju, odabrao sam Fulam zbog stila igre i zbog trenera. Čak i sada nosim crno-belo. Fulam igra najbolji fudbal u ligi, to je bio najbolji potez koji sam napravio, bolji nego da sam otišao u Anderleht. Slaviša mi je rekao da ne pravim gluposti. Rekao mi je da moja strast za fudbalom i golovima moraju biti najvažniji, a ne da pravim ludorije. Slažem se sa trenerom - kazao je za Mitrović.

Mitrović će na pozajmici ostati šest meseci.

- Njukasl je veliki klub, ima neverovatne navijače, stadion, zaslužuju da budu u boljoj poziciji. Benitez je video potencijal kluba, zaslužuje da ostane u Premijer ligi.

Dodao je Mitrović da jedva čeka Mundijal i da će svi igrači krvariti za reprezentaciju.

- Naša zemlja je prošla kroz mnogo ratova. Nikada ne odustajemo, borimo se za našu slobodu. Imamo jak mentalitet zbog svega što smo prošli. Kladim se da svaki Srbin tako misli. Rusija će biti najveći trenutak u našim karijerama, našim životima. Ako treba da prolijemo krv, prolićemo, samo da predstavljamo našu zemlju na najbolji način - poručio je Mitrović.

Kurir sport

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ovo su dve Đukićeve najveće dileme. Gde su navijači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track