(VIDEO) LJUDI, KAKO JE OVO MOGUĆE?! ČAROLIJA PORTUGALCA! Svet u čudu nakon Ronaldovog izvođenja penala!
Foto: AP

SLUČAJNOST ILI GENIJALNOST

(VIDEO) LJUDI, KAKO JE OVO MOGUĆE?! ČAROLIJA PORTUGALCA! Svet u čudu nakon Ronaldovog izvođenja penala!

Fudbal -

Fubaler Real Madrida Kristijano Ronaldo na spektakularan način izveo je jedanaesterac na meču osmine finala Lige šampiona protiv ekipe Pari Sen Žermena.

Portugalac je prilikom izvođenja penala snažno nagazio levom nogom teren pored bele tačke, lopta je od siline poskočila i Ronaldo ju je zahvatio kao iz voleja.

Snimak izvođenja jedanaesterca postao je viralni hit. Odmah se pokrenula polemika da li je Portugalac to namerno izveo, ili je u pitanju čista slučajnost.

Da mu to nije prvi put, otkrio je njegov nekadašnji saigrač Rio Ferdinand.

"Ronaldo je to radio na treningu u Junajtedu. Trenirao je to, uvek je izmišljao nešto novo. Ne kažem da je sad to uradio namerno, ali navikao je da šutira tako. Da nije, sigurno bi ga ovo poremetilo i ne bi tako savršeno izveo penal. Znam da zvuči ludo, ali istina je, Ronaldo je to trenirao kad smo igrali zajedno", rekao je bivši fudbaler Mančester junajteda.

Ronaldo nije pipnuo loptu dva puta, međutim, i ovo je zabranjeno po pravilima.

"Ne možete kriviti sudije što nisu videle to. To je jednostavno nemoguće primetiti. Na usporenom snimku se vidi da je poskočila, a lopta mora da miruje pre udarca", rekao je bivši sudija Grem Pol.

Real Madrid je u prvom meču osmine finala Lige šampiona savladao PSŽ sa 3:1, a Ronaldo je bio dvostruki strelac na meču.

Kurir sport, foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: EVO koliko će Zvezda i Partizan zaraditi od učešća u Ligi Evropa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track