ZVEZDAŠI PREKOMANDOVANI U GRAFIČAR Mrkela: Razvoj omladinaca je prioritet
Foto: Dragana Udovičić

RAZVOJ ZA PRVI TIM

ZVEZDAŠI PREKOMANDOVANI U GRAFIČAR Mrkela: Razvoj omladinaca je prioritet

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da je razvoj omladinaca prioritet tog fudbalskog kluba i da je zbog toga sedam igrača prekovandovano u Grafičar.

"Potpisivanjem saradnje sa Grafičarom omogućeno je da igrači od kojih se očekuje da vrlo brzo budu konkurentni za prvi tim budu prebačeni iz omladinskog pogona u Grafičar. Veoma je važno da se oni kroz utakmice pravilno razviju i što pre zaigraju i za prvi tim", rekao je Mrkela.

Zvezda je potpisala ugovor o saradnji sa klubom Grafičar i sedmorica omladinaca crveno-belih je prebačeno u tu ekipu.

To su Aleksandar Stanković, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Nemanja Stojić, Slađan Rakić, Jug Stanojev i Stefan Cvetković.

"Prebacivanjem čak sedmorice igrača u Grafičar oslabljen je omladinski tim, ali treba reći da nama nije prioritet osvajanje titule u omladinskoj kategoriji. Naravno, pokušaćemo da zadržimo prvo mesto. Ali, svesno smo odlučili da radimo na sazrevanju igrača, pa se neće po svaku cenu juriti titula", kazao je Mrkela.

Crveno-beli su objavili da će u drugom delu sezone obezbediti direktne prenose utakmica Grafičara "kako bi zvezdaška javnost mogla na delu da vidi učinak" njenih fudbalera.

kurir.rs / Beta

foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track