(VIDEO) ARSIĆ PRESREĆAN: Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri
Foto: FK Vojvodina

pojačanje vojvodine

(VIDEO) ARSIĆ PRESREĆAN: Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri

Fudbal -

Novi fudbaler Vojvodine Lazar Arsić rekao je da mu je drago zbog prelaska u redove novosadske ekipe i istakao da je to korak napred u njegovoj karijeri.

Arsić je pre nekoliko dana potpisao ugovor na godinu i po dana sa Vojvodinom, pa je i zvanično predstavljen na stadionu 'Karađorđe'.

On je u Vojvodinu stigao iz niškog Radničkog za koji je prošle polusezone postigao sedam golova.

"Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri, a za ovih nekoliko dana sam se uverio da posedujemo zaista kvalitetnu ekipu, sa sjajnim i ambicioznim stručnim štabom. Lično, moja najveća želja u narednom periodu jeste da skinemo sa trona Crvenu zvezdu i Partizan, odnosno da im se priključimo u borbi za titulu. Do kraja ovog prvenstva, borićemo se za izlazak u Evropu, a tu je i Kup, koji je možda i prioritet", rekao je novi vezni fudbaler Vojvodine. Iako je već debitovao u dresu Vojvodine na prijateljskoj utakmici protiv Dinama iz Pančeva, pravi uvid u njegove mogućnosti navijači će moći da steknu možda već na sutrašnjem meču protiv Voždovca. "Što se tiče utakmice u subotu, siguran sam u to da ćemo na teren izaći maksimalno motivisani. Uz podršku navijača, nadam se da ćemo doći do pobede", rekao je 26-godišnji Arsić, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 10. Fudbaleri Vojvodine drugi deo Superlige Srbije počinju na svom stadionu dočekati Voždovac. Utakmica je na programu od 17.00.

Beta

Foto: FK Vojvodina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track