(VIDEO) POSLE PREOKRETA U LUČANIMA: Đukić video nešto pozitivno, Milovanović grmi
Foto: Beta

različite reakcije

(VIDEO) POSLE PREOKRETA U LUČANIMA: Đukić video nešto pozitivno, Milovanović grmi

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su posle preokreta Mladost u Lučanima 2:1 (0:0) u meču 23. kola Superlige Srbije, prvom u prolećnom delu prvenstva

Partizan je gubio sve do finiša utakmice, ali je preko Marka Jevtovića i Šatara koji je postigao autogol, došao do važnog trijumfa. Tom preokretu prethodila su dva isključenja Lučancima – prvo je Tumbasević zbog ne baš jasnog udaranja dobio drugi žuti karton, da bi sudija Aleksandar Vasić isključio i Jovanovića, koji je zbog prigovora zaradio dve brze javne opomene. Strelac za Mladost bio je Predrag Pavlović u 70. minutu, dok su Jevtović u 86. i autogol Šatare u 89. minutu doneli trijmuf Partizanu.

Trener Mladosti Nenad Milovanović bio je vidno razočaran ovakvih ishodom.

"Šta da kažem?! Moji igrači su uradili sve što sam od njih tražio. Nemam komentar na ostalo. Što bih komentarisao i napravio problem klubu?! To je naš fudbal", rekao je Milovanović.

Miroslav Đukić je istakao da su bodovi jedina pozitivna stvar, i da je čitava ekipa podbacila.

"Zaista mogu da budem zadovoljan samo sa tri boda. Ni u jednom momentu nismo uspeli da dominiramo. Loše smo igrali, nismo imali pas. Svi smo podbacili i jedino dobro danas jesu bodovi. Nismo stvorili nijednu zrelu šansu. Tek na kraju kada smo ostali sa dvojicom igrača i nakon njihovih grešaka, došli smo do dva gola", iskren je Đukić.

Kurir sport

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track