(VIDEO) DA LI NAM SE SPREMA SENZACIJA: Dve golmanske legende podigle Italiju na noge
Foto: EPA/PAOLO MAGNI

bum

(VIDEO) DA LI NAM SE SPREMA SENZACIJA: Dve golmanske legende podigle Italiju na noge

Fudbal -

Kako pišu italijanski mediji, postoji velika mogućnost da sadašnji golman Porta na kraju sezone dođe u italijansku Seriju A, dok bi legenda ove lige Điđi Bufon, takođe na kraju sezone, trebalo da okači kopačke o klin.

Iker Kasiljas trenutno brani boje portugalskog kluba Porta i na kraju sezone mu ističe ugovor sa jednim od najboljih klubova u Portugaliji.

Kasiljas, koji ima 36 godina, ne želi da okonča još svoju karijeru, čak ima za cilj da ostane na vrhunskom nivou, a kako pišu italijanski mediji postoji velika mogućnost da karijeru nastavi baš u toj državi.

Ono što je zanimljivo svakako jeste da se okončavanje ugovora sa ovog Španca poklapa sa završetkom karijere takođe jedne velike legende Điđija Bufona.

Odmah su se pojavile spekulacije da bi baš jedna legenda mogla među stativama da zameni drugu.

Ipak, ostaje sumnja u povlačenje najvećeg golmana Italije svih vremena na kraju sezone. Đanluiđi se povukao iz reprezentacije ali ne verujemo da će iz klupskog fudbala s obzirom na činjenicu kako sada brani.

Dosta je verovatnije da bi Iker mogao da stane među stative drugih italijanskih klubova, možda i onih najvećih poput Rome ili Lacija, s'obzirom da je tamo konkurencija na toj poziciji dosta slabija.

Kako će se sve ovo završiti nije nam poznato, tek na leto ćemo saznati rešenje ove sapunice, ali nema sumnje da bi svi ljubitelji ovog sporta najviše voleli da ove dve legende i naredne sezone vide među stativama ali sa različitih strana terena.

Kurir sport

Foto: EPA/PAOLO MAGNI

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako je Bambi uplašio CSKA.i u koju se tradiciju uzdaju crveno beli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track