ZVEZDA SE OKREĆE DOMAĆEM PRVENSTVU Gobeljić: Odradili smo odličan posao u Evropi, sada nastavljamo ka glavnom cilju
Foto: Dado Đilas

GLAVNO CILJ - TITULA U SUPERLIGI

ZVEZDA SE OKREĆE DOMAĆEM PRVENSTVU Gobeljić: Odradili smo odličan posao u Evropi, sada nastavljamo ka glavnom cilju

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić ocenio je da je njegova ekipa uradila odličan posao u Evropi i da treba da nastavi dalje i ostvari cilj postavljen pre početka sezone.

"Sve ono što je bilo u prethodnom delu sezone ostavljamo iza nas, odradili smo odličan posao u Evropi, pokazali smo da Crvena zvezda ima budućnost. Sada nastavljamo da radimo kako bismo ostvarili ono što nam je bio glavni cilj pre početka sezone", rekao je Gobeljić.

Zvezda će u nedelju nastaviti takmičenje u Super ligi Srbije, utakmicom protiv Spartaka u gostima u Subotici.

"Očkuje nas zaista teško gostovanje ekipi Spartaka. Oni umeju da budu zaista nezgodan protivnik i svesni smo da moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo susret koji nas očekuje kako bismo osvojili nova tri boda", kazao je Gobeljić.

On je naveo da očekuje mnogo golova s obzirom na to da Spartak igra ofanzivno i nije koncentrisan na odbranu kao što to čini većina ekipa u srpskom prvenstvu.

"Siguran sam da će naši napadači dosta doprineti tome, da će Pešić i Adžić nastaviti golgetersku seriju u domaćoj ligi, a mogao bi da im se pridruži i Radonjić. Šalu na stranu, ko god da da gol bićemo svi presrećni jer nam je pobeda primarni cilj. Teren će biti sigurno težak za igru, nadam se da ćemo se brzo prilagoditi i daćemo sve od sebe da nam to ne predstavlja prepreku", dodao je.

Gobeljić je naveo da će njegovoj ekipi mnogo značiti podrška sa tribina.

"Mnogo nam znači podrška navijača u svakom trenutku. Kada vidimo da su oni zadovoljni onim što smo uradili u dosadašnjem delu sezone to nam zaista daje dodatnu snagu. Znamo da će nas bodriti u svakom trenutku, oni su naš 12. igrač i ne s umnjam da će tako biti i na meču protiv Spartaka", rekao je Gobeljić.

Utakmica će se igrati u nedelju od 13.00 u Subotici.

kurir.rs / Beta

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda i Partizan ovu šansu ne smeju da propuste! Dokle smo stigli u Evropi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track