MIHAJLO PJANOVIĆ ZA KURIR: Milojeviću, daj šansu malom Joveljiću
Foto: Printscreen

Pjanović ne brine zbog odlaska Boaćija

MIHAJLO PJANOVIĆ ZA KURIR: Milojeviću, daj šansu malom Joveljiću

Fudbal -

Za mesto u napadu, pored Aleksandra Pešića, konkurišu mladi napadač, Fardu Ben i Nemanja Milić

Posle odlaska Ričmonda Boaćija prvi napadač Crvene zvezde biće Aleksandar Pešić, a priliku će dobiti i mladi Dejan Joveljić.

Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Mihajlo Pjanović kaže za Kurir da će trener Vladan Milojević sigurno u nastavku Superlige šansu dati i momku koji je u omladinskoj konkurenciji u prošloj polusezoni dao 33 gola. Protiv Borca iz Čačka Dejan Joveljić upisao je i debi u crveno-belom dresu 10. decembra 2017.

- Zašto da ne? Kad će mu dati šansu ako neće sad? Imaju 11 bodova više, Crvena zvezda je blizu osvajanja prvenstva. Tom momku bi mnogo više značilo nekoliko utakmica u seniorskoj konkurenciji nego da odigra drugi deo lige u omladinskoj ligi. Zašto ga polako ne pripremati za prvi tim, jer koliko znam, Joveljić je projektovan kao budućnost kluba - rekao je Mihajlo Pjanović i dodao:

- Uvek sam za to da mladi igrači što ranije dođu do prvog tima i dobiju šansu. Svaki trening sa starijima mnogo znači, to govorim iz ličnog iskustva.

Prvi Zvezdin napadač Aleksandar Pešić je u maloj krizi. - Svaki igrač ima uspone i padove. Napadači su specifični. Kad uđeš u seriju da daješ golove, dobiješ samopouzdanje, golovi idu jedan za drugim. U suprotnom ulaziš u krizu. Promašaj u Moskvi ga je malo poremetio, ali ne sumnjam da će se brzo vratiti - jasan je Pjanović.

Pored Aleksandra Pešića i Dejana Joveljića, kao opcija u napadu za Crvenu zvezdu biće i El Fardu Ben i Nemanja Milić, ali konačnu odluku doneće Vladan Milojević.

Poklon publici BESPLATNO NA VOŽDOVAC

FK Crvena zvezda odlučio je da časti sve svoje navijače i omogući slobodan ulaz na meč protiv Voždovca u subotu (16.30). Karta će biti Zvezdin šal. Razlog za besplatan ulaz je 73. rođendan Crvene zvezde, koji klub slavi u nedelju, 4. marta.

Kurir / A. R.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) Zvezdi i Partizanu, FSS oduzima bodove?! Aprilililiiiiii……!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track