GATUZO JE ZA OPKLADU POJEO ŽIVOG PUŽA PRED CELOM EKIPOM: Nećete verovati šta je uradio sa novcem!
Foto: Profimedia

rino je neviđeni car

GATUZO JE ZA OPKLADU POJEO ŽIVOG PUŽA PRED CELOM EKIPOM: Nećete verovati šta je uradio sa novcem!

Fudbal -

Postoji veliki broj neverovatnih anegdota iz igračke karijere Đenara Gatuza, a jedna od najzanimljivijih je definitivno ona kada je pred celom ekipom Milana pojeo živog puža.

Pred meč polufinala Lige šampiona protiv Mančester junajteda 2007. godine igrači Milana su na zagrevanju na terenu našli puža.

Odmah su počeli da provociraju Gatuza, kako nema hrabrosti da ga pojede. O, kako su se samo prevarili...

"Rekao sam, 'dobro, 500 evra od svakog od vas i poješću ga'", prisetio se popularni Rino u intervjuu za Gazetu.

"Želeo sam da nagradim četiri fitnes trenera, koji su stažirali kod nas. Uzeo sam puža, stavio ga usta i progutao. Kasnije sam im dao 15 hiljada evra".

Jedna od legendarnih priča vezanih za Gatuzovu igračku karijeru u Milanu je svakako i ona kad je saigrače napadao viljuškom.

foto: Profimedia

Pirlo je u svojoj knjizi "Mislim, dakle igram" prepričao taj događaj.

"Rino je uvek bio moja najdraža žrtva, na vrhu bez premca. Ovo govorim uprkos činjenici da je u nekoliko navrata hteo da me ubije sa viljuškom. Tokom obroka u Milanelu, zezali bi ga zbog gramatike. Kada bi pogrešio glagol (gotovo uvek), odmah bi ga zezali. A onda, kada bi pravilno rekao, izmislili bi da je opet pogrešio samo kako bi ga još više razbesneli. Ambrosini, Nesta, Inzagi, Abijati, Odo i ja... Bila je to grupa kurvinih sinova."

"Sav je pocrveneo i nije mogao to da sakrije. Znal smo šta će se dogoditi pa smo uzeli sve noževe. Gatuzo bi onda uzeo viljušku i pokušavao nas ubosti. U više navrata bi pogodio svoju metu, a viljuška bi utonula u našu kožu. Neki od nas su znali propustiti nekoliko mečeva zbog Rinovih napada sa viljuškom, iako bi službeni razlog od kluba bio npr. umor mišića".

"Sklonili bi se od njega kada bi pobesneo, ali kada bi se smirio i otišao u svoju sobu, vratili bi se, postavili sofe ispred vrata i blokirali mu izlazak".

Kurir sport, foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DA LI JE OVO NAJGLUPLJI ILI NAJŽEDNIJI GOLMAN NA SVETU?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track