ZDRAVKO MAMIĆ BRUTALNO IZVREĐAO NOVINARE: Terajte se u ... Ja nisam na opijatima! Idite u k...
Foto: Beta

HAOS U HRVATKOJ

ZDRAVKO MAMIĆ BRUTALNO IZVREĐAO NOVINARE: Terajte se u ... Ja nisam na opijatima! Idite u k...

Fudbal -

Savetnik u FK Dinamo Zdravko Mamić sazvao je konferenciju za medije koja je naišla na veliko interesovanje hrvatske javnosti, a detalji su se sa nje zanimljivi su i širom regiona.

Zdravko Mamić, optužen za težak kriminal, kao i da je saučesnik u zločinačkoj organizaciju zbog izvlačenja novca iz fudbalskog kluba Dinamo, održao je govor u klubu i potpuno izgubio kontrolu.

Zdravko Mamić je od optužbi 'prao' sebe i kapitena Hrvatske, Luku Modrića, prenose hrvatski mediji.

Mamić je u govoru napadao Dinka Cvitana, tražio pomoć, ali i sočno psovao novinare. Rekao im je između ostalog da se 'Teraju u p..' i 'Idu u k...', preneli su svi hrvatski portali.

Pretio je da će kada dođe vreme da razbuca sve one koji učestvuju u nezakonitom progonu protiv njega, Dinama i hrvatskog fudbala i naroda.

"Okrećemo glavu, ovo je naša borba, ovo nije samo borba Zdravka Mamića. Neka su ljudi ogorčeni, neka čitav jedan grad ode iz Hrvatske, neka se ukidaju radna mesta, to su naše borbe", rekao je Mamić, a onda je usledio duži monolog.

"Malo njih će reći da sam hrabar i normalan. Većina će reći 'on nije normalan', on je na nekim opijatima, ali ja tvrdim da sam cijeli život na strani dobra i da nikada nisam bio pod opijatima", rekao je između ostalog Mamić.

kurir.rs / kurir sport foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track