PARTIZAN PREGOVARA S NOVIM TRENEROM: Stolica umesto Đukića
Foto: Dado Đilas, Fonet

Crno na belo

PARTIZAN PREGOVARA S NOVIM TRENEROM: Stolica umesto Đukića

Fudbal -

Uprava crno-belih izgubila strpljenje i planira da na mesto šefa stručnog štaba postavi svog bivšeg igrača i odnedavnog trenera Vojvodine

Samo jedna pobeda u pet mečeva ove godine dovoljan su razlog što je uprava Partizana krenula u potragu za novim trenerom.

Kako Kurir saznaje, Ilija Stolica najozbiljniji je kandidat da već ove sednice nasledi Miroslava Đukića.

U Humskoj su do minulog vikenda bili strpljivi, ali je poraz u Nišu prelio čašu, pa je pitanje sata kada će Šapčaninu biti uručen otkaz. Partizan nastavlja trku sa 14 bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, što će biti sedam bodova manje posle podele lige na plej-of i plej-aut.

- Kada ne ide dobro, logično je da navijači traže ostavku, ali moj zadatak je da podignem ekipu i pokušamo da se vratimo u pravi ritam - istakao je Đukić posle poraza u Nišu, dok se posle toga nije oglašavao.

Muk je i u službenim prostorijama kluba. Niko od čelnika Partizana juče se nije javljao na telefon, ali Kurir iz izvora bliskim klubu saznaje da su u toku pregovori sa Ilijom Stolicom.

Bivši fudbaler crno-belih jesenas je sjajno predvodio Voždovac, u finišu prošle sezone uskratio je Zvezdu za titulu, da bi ove zime preuzeo kormilo Vojvodine.

Iako je svega tri puta predvodio novosadske „lale“, nije isključeno da se već sada vrati u Humsku, ovoga puta kao trener prvog tima.

Stolica se i po odlasku Marka Nikolića u Mađarsku pominjao kao novi trener Partizana, ali se uprava kluba tada ipak odlučila za Miroslava Đukića, koji je došao za godišnju platu od 350.000 evra.

Kurir / Goran Anđelković

Foto: Dado Đilas, Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo kako bi kazna FSS nekome mogla da bude i nagrada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track