BRAZILAC PODIGAO BURU! Dani Alves: Žao mi je Astorija, ali svaki dan umiru deca, a nikoga nije briga!
Foto: Reuters

krajnje iskreno

BRAZILAC PODIGAO BURU! Dani Alves: Žao mi je Astorija, ali svaki dan umiru deca, a nikoga nije briga!

Fudbal -

Levi bek Pari Sen Žermena i reprezentacije Brazila Dani Alves istakao je da je tužan zbog smrti igrača Fiorentine Davidea Astorija, ali i da svakog dana umire puno dece i nikoga nije briga za to.

Vest o smrti kapitena Fiorentine Davidea Astorija potresla je fudbalski svet, a brojni igrači emotivnim porukama na društvenim mrežama oprostili su se od italijanskog defanzivca.

Veliku pažnju italijanske javnosti izazvala je izjava Danija Alvesa. Brazilac je poručio da je tužan zbog Astorijeve smrti, ali i da svakog dana umiru deca, a nikoga nije briga za to. Poručio je da mu je žao, ali da nije u redu da smrt njegovog kolege privlači više pažnje od nesrećnih događaja koji pogađaju ljude širom sveta.

"Nismo toliko potrešeni kao u Italiji jer ga nismo znali tako dobro. Žao mi je njegove porodice. Više nije deo ovog haotičnog sveta i verujem da je na nekom boljem mestu," rekao je bivši fudbaler Juventusa.

"U svetu umire dnevno hiljade dece. I oni su isto važni, ali kao da nikoga nije briga za to. Svi ćemo umreti pre ili kasnije. Svi smo tužni, ali nam nije sigurno kao njegovoj porodici."

Kurir sport, foto: Reuter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto utakmica između Vojvodine i Zvezde nije derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track