VRATILI SE U REALNOST Markinjos: Frustrirajuće je, nismo na nivou osvajanja LŠ
Foto: Reuters

PRIZNALI

VRATILI SE U REALNOST Markinjos: Frustrirajuće je, nismo na nivou osvajanja LŠ

Fudbal -

Odbrambeni fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Markinjos, posle eliminacije od Real Madrida, priznao je da ekipa iz Pariza još uvek nije na nivou osvajanja trofeja Lige šampiona

PSŽ godinama ulaže ogroman novac u stvaranje tima, letos čak 400 miliona evra samo za Nejmara i Kilijana Mbapea, ali je već ispao u osmini finala od branioca "ušatog trofeja" Reala ukupnim rezultatom 5:2.

"Frustrirajuće je. Teško je kada ispadneš iz takvog takmičenja i izgubiš jedan od glavnih ciljeva. To pokazuje da moraš još mnogo da radiš, da napreduješ i skupljaš iskustvo", rekao je Markinjos za Bein sport.

Brazilski štoper kao pravi primer iskustva naveo je upravo Real Madrid, jedini klub koji je uspeo da odbrani pehar u Ligi šampiona.

"Videlo se da je Real bio dobar u sitnim detaljima, za razliku od nas. Mislim da trenutno nismo toliko kvalitetni da osvojimo Ligu šampiona. Svi nam govore da moramo da gubimo kako bismo jednog dana naučili da pobeđujemo u ovom takmičenju", zaključio je Markinjos.

Parižani sada mogu da se okrenu francuskog prvenstvu gde ubedljivo vode i na putu su da vrate titulu šampiona jer imaju 14 bodova više od drugoplasiranog Monaka.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zašto utakmica između Vojvodine i Zvezde nije derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja