(VIDEO) ĐUKIĆ PRIČAO U METAFORAMA POSLE RADA: Izašli smo iz šok sobe, sada smo na odeljenju i treba da vraćamo vitalne funkcije
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

KONAČNO SLAVIO KUĆI

(VIDEO) ĐUKIĆ PRIČAO U METAFORAMA POSLE RADA: Izašli smo iz šok sobe, sada smo na odeljenju i treba da vraćamo vitalne funkcije

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Rada rezultatom 3:1 u okviru 26. kola Superlige Srbije.

U najavi utakmice sa Radom trener Partizana Miroslav Đukić upitan je da li se i na "minus 14" nada tituli. Odgovorio je:

"To je kao da pitate pacijenta u šok sobi da li hoće da izađe".

Posle utakmice sa "građevinarima" se nadovezao:

"Izašli smo iz šok sobe, sada smo na odeljenju i treba da vraćamo vitalne funkcije. Odigrali smo dobar meč", vidno raspoloženi Đukić je prokomentarisao za TV Arenu sport.

"Veoma sam zadovoljan jer je ekipa odigrala 90 minuta vrhunski, stvorila veliki broj šansi, igrala lepršavo. Osvojili smo tri boda s dobrom igrom, što je najbitnije", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

"Ekipi, kada igra ovako kako smo danas igrali, samo može da se čestita. Ni u jednom momentu nisam sumnjao u ovu ekipu, ova ekipa je uvek davala maksimum. Danas je imala i tu bistrinu, igrala mirno i strpljivo.. Jedina nesreća danas je povreda (Bojan) Ostojića. Ligamenti kolena su u pitanju, videćemo koliko je teška povreda, to je najgore što se danas desilo. Nadamo se da će ovo biti vetar u ledja za naredne utakmice, idemo dalje", dodao je trener Partizana.

Posle utakmice pobedu igračima i stručnom štabu čestitao je i sportski direktor Ivica Iliev.

"Čestitao je na igri i rezultatu, jer su se igrači borili i dali sve od sebe. To je put", naveo je Đukić.

Trener Rada Zoran Milinković čestitao je Partizanu na pobedi i poželeo crno-belima da nadju mir i nastave s pobedama.

"Meni je utakmica pomogla da još bolje sagledam neke mogućnosti moje ekipe. Čeka nas mnogo iskušenja do kraja. Izgubili smo, ali moram da podržim momke i da čestitam Partizanu na pobedi. Želim im da nadju mir i da nastave s pobedama", rekao je Milinković.

Rad u narednom kolu očekuje važna utakmica protiv Javora.

"Ima 12 kola do kraja. Uzeo sam tim u dosta složenoj situaciji, ovo je meni jedan od najvećih izazova u karijeri, ali ko sme - taj i može. Spremićemo se za Javor. Niko ne može da projektuje šta će da se dešava u narednih 12 kola, ali ono što je sigurno da ćemo se žestoko boriti do samog kraja", naveo je Milinković.

Posle 26 kola Partizan je drugi na tabeli sa 55 bodova, a Rad je pretposlednji sa 18.

Kurir sport

Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track