ĐUKIĆ OBRAZLOŽIO PROSTAČKO VREĐANJE NOVINARA: Morate da se spustite na taj drugi nivo i da postanete srpski dripac da bi vas razumeli...
Foto: Dado Đilas

TRENER PARTIZANA STOJI IZA RUŽNIH REČI

ĐUKIĆ OBRAZLOŽIO PROSTAČKO VREĐANJE NOVINARA: Morate da se spustite na taj drugi nivo i da postanete srpski dripac da bi vas razumeli...

Fudbal -

Trener fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić na prethodnoj konerenciji za medije pojedine medijske natpise nazivao je "džukačkim i dripačkim", a sada je i obrazložio to svoje izlaganje.

"Nisam rođen u sunačnoj Valensiji, rođen sam u j***nom Štitaru, dripac sam kao i vi. Odrastao sam na zemljanom putu, nismo imali asfalt, televizor i struju. Ne bojim se nikoga, ni da kažem istinu i pogledam u oči", ovim rečima obartio se Miroslav Đukić pre nedelju dana.

Na opasku novinara da treneru Partizana ne pristaju reči poput "džukački i dripački", kada je komentarisao natpise u medijima da je klauzula u slučaju njegovog otkaza 600.000 evra, Đukić je rekao da je morao da se spusti na taj nivo, jer ga nisu razumeli kao gospodina.

"Kada pričate kao gospodin, 'španski gospodin' očekujete i da se prema vama obraćaju kao gospodinu, ali nekada morate da se spustite na taj drugi nivo, da postanete srpski dripac da bi vas razumeli... Pošto vidim da su me svi lepo razumeli, to je onda to", dodao je Đukić.

kurir.rs / kurir sport

foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Počinje rasplet. Partizan sa odmora najavljuje Evroligu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track