Najnovije vesti

OGLASILI SE GROBARI SA ISTOKA: Južnu tribinu su zauzeli neki nepoznati ljudi, mi hoćemo zdravu tribinu, gde možemo doći svi, sami, sa decom, porodično
Foto: Dado Đilas

Ne žele sukobe

OGLASILI SE GROBARI SA ISTOKA: Južnu tribinu su zauzeli neki nepoznati ljudi, mi hoćemo zdravu tribinu, gde možemo doći svi, sami, sa decom, porodično

Fudbal

Navijači Partizana koji se okupljaju na istočnoj tribini stadiona Partizana, oglasili su se saopštenjem u kome ističu da je upravo Istok jezgro pravih grobara, dok je, prema njihovim rečima, Južna tribina zauzeta ucenama, pretnjama i prisiljavanjima.

"Partizanovi navijači se nalaze na tribini koja nije plaćena, za koju niko ne može reći da je huliganska, rušilačka ili već sve to što mediji pišu.

Tribinu, južnu, su zauzeli neki nepoznati ljudi, ucenama, pretnjama, prisiljavanjima. Da ne bismo dolazili u sukob sa njima, tribina na kojoj se nalaze navijači Partizana je Istočna tribina. I ranije, pre podela, Istok je bio jezgro starijih navijača našeg kluba.

Zovete nas Kimijevim navijačima! Dovoljno smo odrasli i pametni da se ne vezujemo za ličnost, već za klub. Dakle, PARTIZANOVI navijači, kojima je Kimi prvi od jednakih. Kada nečije ime pominjete u naslovu, znajte da ga etiketirate, time pravite potencijalnu metu. Partizanovci ne žele sukobe, ne žele ništa drugo nego da prate i bodre svoj tim. Nama je dosta crnih barjaka sa likovima naših drugara i godištima. Hoćemo zdravu tribinu, gde možemo doći svi, sami, sa decom, porodično!

Istočna tribina nije na prodaju, nije za potkusurivanje, nije stecište i jezgro političkih stranaka i navijača Zvezde i njihovih plaćenika, ISTOK je tribina gde vlada drugarstvo i ljubav prema klubu.

Nemamo ništa protiv da nas zovete KIMIJEVIM, ali imamo protiv toga što mislite da na ovoj tribini vlada jednoumlje jednog čoveka, za takve stvari pišite o JUGU! Na ovoj tribini svako misli svojom glavom i spojilo nas je upravo to!

Na ovoj tribini su doktori nauka, advokati, profesori, radnici, studenti, đaci. Nemojte nas etiketirati, mi smo SVOJI i PARTIZANOVI. Prvog od nas smo izabrali svi mi, od đaka do penzionera.

Imamo protiv što etiketirate stranu i čoveka koji nisu podlegli pritisku pojedinaca, koji nemaju veze sa Partizanom. Ako hoćete senzaciju, okrenite se jugu, tamo ćete naći sve ono što služi kao negativan primer omladini i društvu.

Nama je Partizan život, ne dnevna politika, ne način bogaćenja, nama je PARTIZAN IZNAD SVEGA. Svi koji to podržavaju, neka nam se pridruže, PARTIZAN JE JAK DOK SU MU NAVIJAČI ODANI!", stoji u saopštenju ove grupe navijača Partizana.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li je ono u Šapcu bio fudbal? Kako će reagovati FSS?

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...