(FOTO) NAJBOLJA GUZA SVETA TUŽILA RONALDA: Ostavila je najboljeg fudbalera današnjice zbog druge devojke, a onda je Portugalac od njenog života napravio PAKAO!
Foto: Printscreen

PRORADILA MU SUJETA

(FOTO) NAJBOLJA GUZA SVETA TUŽILA RONALDA: Ostavila je najboljeg fudbalera današnjice zbog druge devojke, a onda je Portugalac od njenog života napravio PAKAO!

Fudbal -

Ima neka tajna veza između vlasnica najboljih guza sveta i najboljih fudbalera sveta. Bivša Mis Bum Bum Suzi Kortez stalno bombarduje Lea Mesija golišavim slikama na društvenim mrežam, a njena koleginica Erika Kanela tuži Kristijana Ronalda.

Erika tvrdi da je bila u dvomesečnoj vezi sa portugalskim superstarom, koji ju je zvao kod sebe kući u Lisabon i Madrid kako bi razmenjivali nežnosti. Ona je uredno prihvatila pozive, ali je raskinula kada je saznala da Ronaldo ima devojku.

''Počela sam da dobijam poruke u kojima me nazivaju kurvom i prete mi da će mi uništiti život. Ne znam jesu li poruke njegove ili od nekog drugog, ali prestala sam da jedem od straha, nisam nigde smela da izađem iz kuće i nisam noćima mogla da zaspim, '' ispričala je šokirana Erika koja je nakon svega odlučila da podigne tužbu zbog seksualnog uznemiravanja i jer su te poruke za nju ''duboko ponižavajuće i uticale su na njeno emocionalno stanje.''

Erika izgleda predivno, a fortografije objašnjavaju zašto je izabrana za Mis Bum Bum, ali nekako nam se čini da njena priča baš i ne pije vodu i da je samo jedna u nizu od onih koje koriste njegovu popularnost kako bi dospele do medija. kao da Ronaldo nema pametnije posla od slanja neumesnih poruka.

Kurir sport

Foto: Printscreen/FB

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Srbi će biti olimpijski pobednici u sportu koji su izmislili Šveđani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track