PROFESOR SCENSKOG POKRETA ZA KURIR ANALIZIRAO IVANOVIĆA: Bane besan i  razočaran! Deprimiran je i nešto krije
Foto: Dado Đilas

ne može da preboli oduzimanje trake

PROFESOR SCENSKOG POKRETA ZA KURIR ANALIZIRAO IVANOVIĆA: Bane besan i razočaran! Deprimiran je i nešto krije

Fudbal -

Srpski reprezentativac vidno neraspoložen i odvojen od saigrača čekao let za Torino, a profesor scenskog pokreta Marko Stojanović analizirao je za Kurir govor tela doskorašnjeg kapitena

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je za Torino, gde će od 20.30 igrati prijateljsku utakmicu sa Marokom.

foto: Dado Đilas

Ono što je odmah zapalo za oko svim prisutnim na aerodromu „Nikola Tesla“ jeste ponašanje doskorašnjeg kapitena „orlova“ Branislava Ivanovića.

Marko Stojanović
Marko Stojanovićfoto: Dragan Kadić

Prilikom izlaska iz autobusa najveći broj reprezentativaca bio je odlično raspoložen i uglavnom su vozilo napustili izašavši na srednja vrata i zajedno čekali prtljag, dok je Ivanović izašao na prednja i sam se uputio ka zgradi aerodroma. Nije se Bane zaustavljao ni po ulasku u zgradu, a nismo primetili ni da je razgovarao sa bilo kim od saigrača tokom priprema za let u Italiju. Detalj koji takođe nije ostao neprimećen jeste i način oblačenja reprezentativaca. Svi do jednog su izašli obučeni u dukserice, a Ivanović u majici kratkih rukava.

foto: Dado Đilas

Da bismo dobili potvrdu našeg doživljaja ponašanja Baneta Ivanovića, pozvali smo profesora scenskog pokreta Marka Stojanovića da nam rastumači stav fudbalera Zenita.

foto: Dado Đilas

- Ukratko, on je neutešan, razočaran i željan pažnje. S jedne strane, spuštena ramena pokazuju da je deprimiran, a s druge strane, ruke u džepovima jasno govore da ili nešto krije, ili sam želi da se sakrije. Sve vreme se osvrće kao da gleda da li gledaju, želi da podeli svoje razočaranje - rekao nam je Stojanović i zaključio:

- Sad mu je potrebna pažnja. Bio je, da tako kažem, vođa čopora, a sad mora da se vrati u čopor. A to nije lako, ima osećaj da je manje važan.

foto: Dado Đilas

Prijović nema dilemu

DOBIJAMO I MAROKO I NIGERIJU

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović rekao je da njegova ekipa želi pobede u predstojećim prijateljskim utakmicama kako bi napravila dobru uvertiru za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

- Spremni smo za ove dve utakmice, idemo da pobedimo, ostvarimo dobar rezultat i napravimo lepu uvertiru za ono što nas kasnije očekuje. Ko će da igra i bude starter, pitanje je za selektora, a na nama igračima je da budemo spremni - rekao je Prijović, dok je fudbaler Verdera Miloš Veljković dodao:

- Bio sam povređen, oporavio sam se i trenirao, tako da sam spreman. Nadamo se dobrom rezultatu u oba meča.

foto: Dado Đilas

Kurir / Gojko Filipović

Foto: Dragan Kadić, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Ovi snimci pokazuju kako se Bane oseća u reprezentaciji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track