KRSTAJIĆ PRED MEČ SA NIGERIJOM: Imamo atmosferu koju želimo, očekujemo dobar rezultat koji nije u prvom planu
Foto: Vlada Šporčić

SELEKTOR PRED PRIJATELJKSU UTAKMICU

KRSTAJIĆ PRED MEČ SA NIGERIJOM: Imamo atmosferu koju želimo, očekujemo dobar rezultat koji nije u prvom planu

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da za nacionalnu selekciju prijateljske utakmice ne postoje, da se uvek igra na rezultat i da će tako biti i u predstojećem meču protiv Nigerije

"Sigurno da je prva utakmica arhivirana, ali nije zaboravljena. Uradili smo analizu, predočili smo igračima gde smo mogli i morali bolje, kao i one dobre stvari. Idemo dalje, spremamo se za Nigeriju, utakmicu koja je isto prijateljska, ali pod znacima navoda, jer kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvek se mora igrati na rezultat bez obzira na okolnosti i ono što se traži u igri", rekao je Krstajić.

Fudbalere Srbije sutra očekuje druga od dve provere pred majsko okupljanje za pripreme i nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Posle poraza od Maroka, "orlovi" se u Londonu sastaju sa još jednim učesnikom najvećeg planetarnog takmičenja, Nigerijom.

"Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima. Očekujem dobru reakciju naših igrača i mislim da uz dobru koncentraciju i zahteve koje budu imali na samom terenu verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Krstajić.

Krstajić je naveo da su svi igrači "spremni i orni" za utakmicu sa Nigerijom.

"Dobra je atmosfera, dobro su odradili trening, tako da sam zadovoljan ambijentom i organizacijom kako na terenu, tako i van njega. Imamo atmosferu u reprezentaciji koju želimo, ono što smo očekivali i što je preduslov za dobar rad. Zbog svega navedenog očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom, da ostvarimo dobar rezultat koji nije u prvom planu, ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno", rekao je selektor Srbije.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u Londonu.

kurir.rs / Beta

foto: Vlada Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Srbima samo mrvice . Bogati će biti još bogatiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track