(VIDEO) ZATEČEN! ŠOKIRAN! Ronaldo ovo nikada nije doživeo! Zvezda Reala otvorio dušu novinarima posle čarobne noći i priznao šta ga je ostavilo bez reči
Foto: Reuters

NE MOŽE DA VERUJE

(VIDEO) ZATEČEN! ŠOKIRAN! Ronaldo ovo nikada nije doživeo! Zvezda Reala otvorio dušu novinarima posle čarobne noći i priznao šta ga je ostavilo bez reči

Fudbal -

Najbolji fudbaler sveta i prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo priznao je da nije očekivao da će mu navijači Juventusa aplaudirati posle sjajnog gola "makazicama".

Ronaldo je sa dva gola i asistencijom za Marsela obeležio prvi meč četvrtfinala Lige šampiona u Torinu (3:0), toliko da je zaslužio ovacije italijanskih pristalica nakon atraktivnog pogotka.

"To je bio neverovatan momenat. Jedino što mogu da kažem je "hvala" navijačima Juventusa. Njihova reakcija je bila baš prijatna. Nikada tako nešto nisam doživeo u karijeri i zato sam srećan", rekao je Ronaldo za sajt UEFA.

Portugalac je postao prvi fudbaler ikad u Ligi šampiona koji je na 10 utakmica u nizu bio strelac (na svakom meču ove sezone u LŠ) i nadmašio Ruda van Nistelroja.

"Kakav sam gol dao? Fantastičan, šta da kažem... Nisam očekivao da ću dati takav pogodak, ali je najvažnije da smo pobedili. Pogodili smo tri puta mrežu Juventusa, velikog tima, igrali odlično i zadovoljni smo", zaključio je Ronaldo.

Ronaldo je sada na brojki od 39 golova ove sezone, što ga čini najboljim strelcem Evrope.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan već dogovorio najveće pojačanje za narednu sezonu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track