HOLANĐANIN TRENIRA: Donald spreman za Partizan
Foto: FK Crvena Zvezda

Lepa vest za sve navijače zvezde

HOLANĐANIN TRENIRA: Donald spreman za Partizan

Fudbal -

Mičel Donald ponovo radi s ekipom.

Holanđanin se posle četiri nedelje pauze ponovo stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću. Mičel Donald je dobio dozvolu da može da radi s ekipom, tako da juče odradio ceo trening. Da podsetimo, 10. marta popularni Mič završio je bolnici, odnosno u Kliničkom centru Srbije, jer je imao problema sa srcem. Posle detaljnih pregleda, koji su trajali nekoliko dana, i višenedeljnog praćenja, fudbaler je ponovo u trenažnom procesu. Donald će biti u konkurenciji za najboljih 11 za derbi protiv Partizana, koji je na programu u subotu od 18.30 na stadionu „Rajko Mitić“. U tim se vraća i Vujadin Savić, koji se oporavio od povrede.

foto: FK Crvena Zvezda

Donald je prethodne sedmice radio individualno kako bi povratio fizičku snagu. Poslednju prvenstvenu utakmicu odigrao je 7. marta protiv Vojvodine, kada je postigao prvi gol za svoj tim u vrednoj pobedi u Novom Sadu.

- Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što treba. Zato sam se toliko dugo i zadržao u bolnici. Ništa nisu pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav! Srce radi kako treba, nema problema s drugim funkcijama u organizmu - rekao je Mičel Donald za Kurir kada je napuštao bolnicu.

A. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: ABA prekršila sopstveni Pravilnik? Sudije za sve utakmice određene unapred?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track