ADŽIĆ NE MOŽE DA DOČEKA DERBI: Pobeda nad Partizanom kao tačka na i
Foto: Nebojša Mandić

MAŠTA O GOLU

ADŽIĆ NE MOŽE DA DOČEKA DERBI: Pobeda nad Partizanom kao tačka na i

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je danas da bi pobeda njegove ekipe u predstojećoj utakmici protiv Partizana bila "tačka na i" i istakao da mu je želja da ostavi dublji trag u večitom derbiju.

"Svi smo svesni koliki je ulog, smatram da bi pobeda protiv Partizana bila 'tačka na i', kao i kruna na sve ono što smo uradili u prethodnom periodu", rekao je Adžić za sajt kluba.

Posle uskršnjih praznika fudbaleri Zvezde su se vratili treninzima i nastavili s pripremom za predstojeće utakmice u plej-ofu.

Adžić, kao i svi njegovi saigrači, s nestrpljenjem očekuje 157. večiti derbi koji je na programu u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

"Napunili smo baterije i puni energije pripremamo se za večiti derbi koji će biti prekretnica u ovoj sezoni. Svesni smo da je derbi utakmica koja može mnogo da nam donese. Derbi je specifična utakmica, znači nam mnogo što igramo pred našim navijačima na Marakani. Oni će nam biti vetar u leđa i vodiće nas do pobede", rekao je Adžić.

Adžić je debitovao na 155. večitom derbiju u avgustu prošle godine.

"Večiti derbi je najveća utakmica u Srbiji, ja je tako doživljavam oduvek. Evropski mečevi jesu veliki, imaju svoju draž, ali derbi je ipak nešto posebno. Mnogo večitih derbija odigrao sam u mladjim kategorijama, ali ceo život mi je bio san da u prvom timu debitujem na derbiju. Taj san mi se ostvario, a sada želim i da ostavim dublji trag", rekao je on.

Zvezdin krilni napadač u dosadašnjem delu sezone postigao je šest golova.

"Golovi znače za samopouzdanje svakom igraču, a posebno nama mlađima. Voleo bih da još do kraja popravim tu statistiku, verujem da će biti prilike. Naravno da mi je veliki san da postignem gol u večitom derbiju i nadam se da ću ga i ostvariti", poručio je Adžić.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja