MARKO DMITROVIĆ: Mislio sam da će poziv u reprezentaciju uslediti ranije, ali nisam gubio strpljenje
Foto: AP

Dobre partije u Eibaru ga preporučile

MARKO DMITROVIĆ: Mislio sam da će poziv u reprezentaciju uslediti ranije, ali nisam gubio strpljenje

Fudbal -

Reprezentativac Srbije i golman Eibara Marko Dmitrović izjavio je danas da nije ni sekundu oklevao kada je letos dobio poziv da pređe u Eibar, a transfer u španski klub okarakterisao je kao najbolju odluku u karijeri.

"Bio sam u kontaktu sa Eibarom i prošle sezone, ali ništa konkretno zbog toga što su već imali dvojicu golmana. Zbog Joelove povrede, Eibar me je kontaktirao i za 48 sati se završio ceo transfer, zbog kojeg sam prekinuo odmor. Mislim da je to najbolja odluka koju sam doneo u karijeri", izjavio je Dmitrović za špansku Marku.

Golman koji je protiv Južne Koreje u novembru debitovao za Srbiju, a u martu protiv Maroka branio ceo meč, smatra da je trebalo ranije da dobije poziv u državni tim, ali da je bio strpljiv jer je ceo život o tome sanjao.

"Kao dete sam sanjao da nosim dres sa državnim grbom i igram sa najboljim igračima u zemlji. Mislio sam da će poziv uslediti ranije, ali nisam gubio strpljenje. Dobre partije u Eibaru su me preporučile selektoru, a na meni je da još više napredujem", rekao je Dmitrović koji ove sezone sjajno brani za jedno od najprijatnijih iznenađenja španske Primere.

Dmitrović je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, ali je u prvom timu branio za Ujpešt, Čarlton i Alkoron.

Tanjug

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI JE LIGA ŠAMPIONA SINOĆ IZGUBILA SMISAO ILI NAPROTIV?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track