U PARTIZANU SE PITAJU ŠTA JE S MAŽIĆEM: Voskrese Grujić - vaistinu voskrese
Foto: Beta, Dado Đilas

pitanje od milion dolara - zašto se odlagala Superliga?

U PARTIZANU SE PITAJU ŠTA JE S MAŽIĆEM: Voskrese Grujić - vaistinu voskrese

Fudbal -

Nikome nije jasno zašto je celo kolo pomereno za sedam dana ako se ni izgovor da su za derbi potrebne najbolje sudije nije pokazao kao tačan

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem neće deliti pravdu na poslednjem večitom derbiju u sezoni 2017/18, iako se poslednjih dana kroz medije proturala informacija da se utakmica Zvezde i Partizana zajedno sa celim kolom odlaže zbog zauzetosti najboljih sudija u evropskim takmičenjima.

foto: Beta

Umesto Mažića, na stadion „Rajko Mitić“ dolazi Danilo Grujić iz Niša, pa se postavlja pitanje koji su bili stvarni razlozi za odlaganje derbija ako je od početka bilo jasno da najbolja trojka, posle izlaska na meč Lige Evrope Sporting - Atletiko Madrid, neće biti na raspolaganju Superligi za vikend.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić postavlja isto pitanje i ne nudi odgovor, iako na društvenim mrežama navijači njegovog kluba pomeranja povezuju s trenutnim zdravstvenim biltenom igračkog kadra u Crvenoj zvezdi. Prema njihovom shvatanju stvari, Krstičić, Savić, Stojković, Rodić i Donald ne bi sigurno bili u protokolu da se meč igrao odmah posle Vaskrsa, a subota će pokazati koliko im je koristila pauza.

- Ako je istina da smo najveći fudbalski praznik Srbije pomerali prvo sa vaskršnje subote na vaskrašnji utorak, a onda i za sredu, da bi na kraju bio definitivno zakazan za ovu subotu da bismo dobili najboljeg sudiju, onda ću pozdraviti sve ljubitelje fudbala sa „Voskrese Danilo Grujić na listi - vaistinu voskrese“. Svi smo svedoci da najvećoj pravoslavnoj zemlji Rusiji nije smetalo da svoje fudbalsko prvenstvo organizuje za sve dane vaskršnjeg praznika, a kod nas se iz čudnih razloga redovno kolo pomeralo danima. Očigledno da je nekome bilo potrebno čak sedam dana da bi Grujić konačno vaskrsao na sudijskoj listi kao arbitar za derbi - rekao je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

foto: Dado Đilas

Plej-of i plej-aut

Obradović u kruševcu

Ostale tri utakmice u plej-ofu sudiće Srđan Obradović (Napredak - Vojvodina), Dejan Santrač (Spartak - Voždovac) i Ilija Brdar (Čukarički - Radnički).

U plej-autu pravdu će deliti Novica Anđelovski (Zemun - Bačka), Majo Vujović (Mačva - Borac), Dragan Čolović (Mladost - Rad) i Igor Stojiljković (Radnik - Javor).

Kurir / Dejan Petković

Foto: Dado Đilas, Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track