FANTASTIČNI LUKA MILIVOJEVIĆ: Srbin blistao u pobedi Kristal Palasa!
Foto: Reuters

TRIJUMF HADERSFILDA

FANTASTIČNI LUKA MILIVOJEVIĆ: Srbin blistao u pobedi Kristal Palasa!

Fudbal -

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su na svom terenu u Londonu Brajton sa 3:2, u utakmici 34. kola Premijer lige i osvojili važne bodove u borbi za opstanak.

Kristal Palas je poveo u petom minutu golom Vilfreda Zahe, a prednost je udvostručio Džejms Tomkins u 14. minutu. Glen Marej smanjio je zaostatak Brajtona u 18. minutu, a dva gola prednosti domaćima vratio je Zaha u 24. minutu. Konačan rezultat postavio je Hose Iskerdo u 34. minutu.

Fantastični srpski vezista je pružio još jednu sjajnu partiju i opet uz Vilfreda Zahu bio ključni igrač Orlova u veoma važnom trijumfu.

Kristal Palas je posle osme pobede 16. na tabeli sa 34 boda i nalazi se na šest bodova od Sautemptona koji je prvi ispod crte, u zoni ispadanja. Brajton, koji je pretrpeo treći poraz u poslednje četiri utakmice, zauzima 13. mesto na tabeli sa 35 bodova.

Hadersfild je kao domaćin pobedio Votford sa 1:0, golom Toma Insa u prvom minutu nadoknade vremena.

Hadersfild je 14. na tabeli sa 35 bodova, a Votford, koji je pretrpeo 17. poraz u prvenstvu, zauzima 12. mesto sa 37 bodova.

Barnli je nastavio niz dobrih rezultata pobedom protiv Lestera od 2:1, a remijem 1:1 završena je utakmica Svonsija i Evertona. Ranije danas Čelsi je na gostovanju posle preokreta pobedio Sautempton sa 3:2.

Večeras igraju Liverpul-Bornmut i Totenhem-Mančester siti.

kurir.rs / Beta

foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track