MURINJO PRED TOTENHEM U FA KUPU: Promeniću sve igrače koji su odigrali loše protiv WBA
Foto: Reuters

PRAVI REZOVE

MURINJO PRED TOTENHEM U FA KUPU: Promeniću sve igrače koji su odigrali loše protiv WBA

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo rekao je da će izostaviti iz ekipe za predstojeću polufinalnu utakmicu FA kupa protiv Totenhema igrače koji su odigrali loše protiv Vest Bromviča u prvenstvu.

Junajted je u nedelju na Old Trafordu izgubio od Vest Bromviča sa 0:1 i omogućio gradskom rivalu Sitiju da osvoji šampionsku titulu.

Junajted će u sredu igrati protiv Bornmuta u prevenstvu, a u subotu protiv Totenhema u FA kupu.

"Biram igrače na osnovu njihove igre", rekao je Murinjo, preneo je Bi-Bi-Si (BBC) i naveo da "neki igrači" koji su igrali protiv Vest Bromviča nemaju mesto u timu za polufinale FA kupa na Vembliju.

Murinjo je dodao da je duel sa Bornmuom "prilika za neke fudbalere da pokušaju da izbore mesto u timu za utakmicu sa Totenhemom".

Upitan da pojasni da li to znači da oni fudbaleri koji su igrali loše protiv Vest Bromviča neće igrati protiv Totenhema, Murinjo je odgovorio: "Da".

"Kakav kriterijum imaju treneri? Ja znam samo jedan: način igre. Ili želite da biram na osnovu visine transfera, njihove plate ili lepog lica? Jedini način je da biram na osnovu njihove igre", naveo je portuglski trener.

Fudbaler sredine terena Ander Erera se povredio protiv Vest Bromviča, a Pol Pogba je zamenjen u 58. minutu.

"Pogbu sam izveo zbog žutog kartona, on nije bio gori od nekih drugih koji su ostali na terenu svih 90 minuta", rekao je Morinjo.

kurir.rs / Beta

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo ko čeka Zvezdu na putu ka Ligi šampiona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track