(UZNEMIRUJUĆE) KRVAVE SLIKE  SA TURSKOG DERBIJA OBIŠLE SVET: Huligani razbili glavu treneru Bešiktaša! Hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)
Foto: Printsrkin

užas

(UZNEMIRUJUĆE) KRVAVE SLIKE SA TURSKOG DERBIJA OBIŠLE SVET: Huligani razbili glavu treneru Bešiktaša! Hitno prebačen u bolnicu! (VIDEO)

Fudbal -

Huligani Fenerbahčea razbili su glavu treneru Bešiktaša Šenolu Gunješu!

U 59. minutu revanš meča Fenerbahče - Bešiktaš, u polufinalu Kupa Turske, Gunješ je pogođen u glavu tvrdim predmetom koji je bačen sa tribina. U tom momentu nastao je pravi haos. Nesrećni Guneš je ležao na travi, a rezervni golman Bešiktaša Tolga Zengin krenuo je u obračun s navijačima i tada je usledila žestoka paljba sa tribina. Sudija je odmah prekinuo utakmicu.

Trener Bešiktaša zaradio je pet šavova i odmah je prebačen u bolnicu. U totalnom haosu razbijena je glava i tehničkom direktoru Bešiktaša Erdinku Gultekinu.

"Ovo je tužan dan. Derbi mečevi nose tenziju uvek. I na nasšem stadionu su bili pokazani crveni kartoni, ali nikada nije otišlo ovako daleko. Mora se voditi računa o bezbednosti. Sve mora da se uzme u ozir. Mi smo bili gosti. Još je tužnije što se ovakva stvar desila čoveku koji je našu reprezentaciju vodio do trećeg mesta na svetu. Sudija je našim igračima rekao: 'Uđite' i oni su otišli u svlačionicu. I u tunelu je bilo incidenata, kao i u hodniku pored svlačionice. U ligi se vodi zanimljiva trka i umesto da svi uživamo u tome fudbal nam doživljava ovakve incidente. Morate znati ko dolazi na tribine, kod nas se ovakve stvari ne dešavaju", rekao je direktor Bešiktaša Fikret Orman.

Kurir sport, foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV SPORT) DA LI SAMO MIROSLAV ĐUKIĆ TREBA DA ODE IZ PARTIZANA?! A šta sa onima koji su ga doveli?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track