Anži za Šćepovića daje devet miliona evra

Transfer bomba

Anži za Šćepovića daje devet miliona evra

Fudbal -
Šćepović bi u slučaju transfera u taj klub prešao u decembru ili junu

Anži iz Mahačkale spreman je da izdvoji devet miliona evra za povređenog fudbalera Partizana Marka Šćepovića, koji bi u slučaju transfera u taj klub prešao u decembru ili junu.

Šćepović je u razgovoru za jedan beogradski sportski mediji potvrdio da je na pomolu ostvarenje sna, kao i da mu je prijatelj i bivši igrač Partizana, a sada fudbaler Dinama iz Moskve, Marko Lomić, potvrdio da se "u Rusiji priča o tome".

"Počastvovan sam što me tako moćan, ozbiljan i klub visokih ambicija želi. Teško bi bilo ko odbio silne novce i priliku da zaigra uz Semjuela Etoa. Dobio sam signale da će realizacija posla sačekati decembar ili možda realnije jun naredne godine", rekao je igrač koji je poslednji put bio na terenu pre pet meseci.

On naglašava da neće "poleteti pre vremena", kao i da je u prošlosti iskusio obe strane medalje.

"Bio sam hvaljen i osporavan, tri puta se posvađao sa navijačima, pretrpeo povratak u Teleoptik, igrao Ligu šampiona, postigao gol na debiju u derbijima, potom se i povredio. Jasno mi je da kvalitet mogu da potvrdim samo mukotrpnim radom", dodao je Šćepović.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković tvrdi da je za celu priču čuo neposredno pre brifinga sa novinarima.

"Zatečen sam sa tom celom pričom, jer me niko iz kluba nije obavestio o bilo kakvoj ponudi za Marka Šćepovića. To što ga zovu je mnogo lepo, ali Partizan sve može, pa i da odbije takvu ponudu Anžija ukoliko do nje dođe. Marko spada u grupu mlađih igrača o čijoj prodaji u ovom trenutku ne razmišljamo", kategoričan je Tumbaković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track