BEN ODUŠEVLJEN U ZVEZDI: Zbog ovoga sam došao!
Foto: FK Crvena zvezda

SVE PO PLANU

BEN ODUŠEVLJEN U ZVEZDI: Zbog ovoga sam došao!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 18 časova na svom terenu odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Izabranici Vladana Milojevića imaju jasan cilj ispred sebe – da uspešno preskoče još jedan stepenik na putu do šampionske titule.

- Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu, trudim se da budem na najvišem mogućem nivou. Srećan sam ovde, osvajanje titule bila bi kruna na ovu sezonu i veliki podsticaj za ono što nas očekuje od juna. Svi smo ovde sa istim ciljem, da postanemo šampioni. Naravno da nam je svima titula u mislima, ali nikako nam to ne odvlači fokus sa utakmica. Zato sada razmišljamo samo o prvom narednom protivniku, trenutno nam je najvažnije da pobedimo Čukarički – rekao je Ben.

Izabranici Vladana Milojevića u odličnom raspoloženju, nakon pobede u Nišu, dočekuju treći meč u plej-ofu.

- Bilo je izuzetno važno da pobedimo u Nišu nakon euforije i trijumfa u derbiju da nastavimo pobednički niz. Bliži se kraj sezone i znamo koliko je važno da maksimalno ozbiljno pristupamo svakoj utakmici i da što pre i matematički obezbedimo titulu. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo trijumfovali i u Nišu, iako smatram da sam lično mogao i bolje da odigram, imao sam mnogo šansi, ali ne mogu da budem nezadovoljan pošto sam postigao gol i zabeležio asistenciju.

Kod Benovog pogotka na utakmici sa Radničkim odličnu loptu uputio mu je Pešić.

-

Sada već imamo malo duži staž igranja zajedno, naučili smo kako ko funkcioniše na terenu i odlično se razumemo. Takođe pomažemo jedan drugom, podržavamo se međusobno i to je veoma važno. Svi se zajedno trudimo da igramo sve bolje i bolje. Siguran sam da timski rad dovodi do rezultata – poručio je Ben.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track