BRĐANI SE NADAJU SENZACIJI Lalatović: Teško protiv novog prvaka, Zvezda skoro nepobediva
Foto: Saša Pavlić

SUPERLIGA SRBIJE

BRĐANI SE NADAJU SENZACIJI Lalatović: Teško protiv novog prvaka, Zvezda skoro nepobediva

Fudbal -

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović ističe da njegove fudbalere očekuje veoma težak zadatak protiv Crvene zvezde, koju je opisao kao "skoro nepobedivu", ali da će uraditi sve da naprave iznenađenje.

"O Crvenoj zvezdi ne bi trebalo previše trošiti reči, to je, u ovom trenutku, naš najbolji tim. Skoro su nepobedivi. Imaju ogroman fond jako kvalitetnih igrača, što su dokazali ovogodišnjim partijama. Nema sumnje da su favoriti, a mi ćemo dati sve od sebe da se pred zvezdaškom publikom predstavimo u što boljem svetlu. Međutim, teško je pobediti sada već novog šampiona Srbije", rekao je Lalatović.

Lalatović, posle odrađenih suspenzija Miladina Stevanovića i Darka Puškarića i oporavljenog Darka Zorića, na raspolaganju ima kompletan tim.

"Najbitnije mi je da imam sve igrače na okupu protiv Spartaka u nedelju i protiv Partizana u revanšu polufinala Kupa. A protiv Zvezde ću izvesti sve ono najbolje što budem imao na raspolaganju. Čak i ako izgubimo, da probamo barem pošteno da ih namučimo".

Smatra i da Čukarički zaslužuje plasman u Evropu i da posle duela sa Crvenom zvezdom dolaze lakše utakmice u Superligi.

"Čukaričkom je mesto među prva četiri tima. U nedelju nas očekuje veliki derbi za Evropu sa Spartakom, a našim konkurentima tek sad preostaju mečevi sa Zvezdom i Partizanom", zaključio je Lalatović.

Utakmica 3. kola plej-ofa Superlige Crvena zvezda - Čukarički zakazana je za sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

kurir.rs / Tanjug

foto: Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda : Kupujmo domaće! Ovih sedam igrača su na meti crveno belih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track