BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ZAPALIO REGION: Orlić odbio da igra za Kosovo!
Foto: Printskrin / You Tube

U FSS odahnuli

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA ZAPALIO REGION: Orlić odbio da igra za Kosovo!

Fudbal -

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija u jednom dnevnom listu da bi bivši kapiten omladinske reprezentacije Srbije Arton Zekaj uskoro mogao da nastupi za selekciju tzv. Kosova.

Bivši fudbaler Partizana i člana Sopota oštro je demantovao te navode.

- Imao sam samo jedan poziv od strane medija u kojem sam govorio o borbi Sopota za opstanak. Nigde nije ni pomenuto ništa vezanu za tu temu, a onda krenem na trening i pročitam neke stvari koje nemaju nikakve veze sa istinom - objašnjava Zekaj za Novosti i dodaje:

- Nisam dobio nikakav poziv, niti sam u tom pravcu ikada razmišljao. Verujte mi, puna mi je glava, telefon ne prestaje da mi zvoni, ne znam više ni šta bih pričao kad ne postoji nikakav osnov za bilo kakve polemike ili objašnjavanja. Pominje se da bih zaigrao za Kosovo u slučaju da ne budem u planu A selekcije Srbije. To je krajnje nekorektno, ko sam ja da bih bilo koga uslovljavao.

Njegove reči potvrđuje i potpredsednik FSS Dragomir Lazović:

- Situacija s tim momkom i time što se dešava je besmislena. Mislim da je ta informacija svesno i namerno plasirana da iritira fudbalsku Srbiju, odnosno Srbe kao naciju. Sve što je vezano za taj slučaj je iritirajuće i nema potrebe baviti se tim. Skroz bezveze. Moj stav je da taj momak može da igra samo za Srbiju i ni za koga više - rekao je potpredsednik FSS Dragomir Lazović za Kurir i dodao:

- Zasad nas FIFA nije obaveštavala, to znam sigurno, niti nas je neko iz Prištine zvao. Jasne su tu relacije, sve je tu jasno. Opšti stav ljudi koji vode naš savez je da FSS nikad neće priznati taj tzv. FS Kosova!

Aleksandar Radonić, foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo zbog koga možemo da se nadamo ozbiljnom uspehu na Svetskom prvenstvu u Rusiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track