(VIDEO) CRVENO-BELI FUDBALERI SA NAJMLAĐIM NAVIJAČIMA: Zvezda nastavila akciju posete beogradskim osnovnim školama
Foto: FK crvena zvezda

za pohvalu

(VIDEO) CRVENO-BELI FUDBALERI SA NAJMLAĐIM NAVIJAČIMA: Zvezda nastavila akciju posete beogradskim osnovnim školama

Fudbal -

Crvena zvezda nastavila je da posećuje svoje najmlađe navijače u beogradskim osnovnim školama. Ove nedelje naša delegacija posetila je OŠ „Zmaj Jova Jovanović“ na Voždovcu.

Učenici su sa oduševljenjem dočekali svoje miljenike Nemanju Radonjića i Marka Gobeljića. Više od 200 mališana još u školskom dvorištu potrčalo je u susret našim fudbalerima. Autogrami i fotografije su se samo nizali.

foto: FK crvena zvezda

Još jedan lep prizor, koji je postao uobičajen kada Crvena zvezda gostuje u školama, puna sala đaka, bio je prisutan i danas. Radonjić i Gobeljić su u školskoj klupi uživali u razgovoru i druženju sa mališanima. Ni tu nisu izostale fotografije i autogrami. Mnogo smeha odzvanjalo je fiskulturnom salom, a i igrači, kao i đaci podjednako su uživali.

foto: FK crvena zvezda

Zvezda je i svojim crveno-belim poklonima obradovala školarce. Na našem štandu u školi đaci su takođe iskoristili priliku da postanu članovi našeg kluba.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u školi koji su učinili sve da đaci, ali i fudbaleri uživaju.

Naš klub će i ubuduće nastaviti da posećuje osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Školarci, vidimo se!

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT : Evo kako Partizan želi u Evroligu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track