JOKANOVIĆ O MITROVIĆU: Znam mu karakter, ali on već ima jednog oca
Foto: Profimedia

Portugalac otvoreno

JOKANOVIĆ O MITROVIĆU: Znam mu karakter, ali on već ima jednog oca

Fudbal -

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović postigao je 11 golova za Fulam u Čempionšipu, i jedan je od najzaslužnijih što ekipa, koju predvodi trener Slaviša Jokanović, ravnopravno konkuriše za plasman u Premijer ligu.

Srpski stručnjak se prisetio poslednjeg dana januarskog prelaznog roka, kada je robusni napadač stigao na Krejven Kotidž.

– Mitrović je želeo da pronađe sredinu u kojoj bi igrao standardno pre Svetskog prvenstva u Rusiji. Imao je nekoliko ponuda i delovalo je da će završiti u Belgiji. Pričao sam sa njim pre nego što je seo u avion i poželeo mu sve najbolje, i rekao mu da me pozove ako nešto ne bude išlo po planu. Ne sećam se šta se tačno šta se dogodilo, ali oko pet sati popodne me je pozvao i rekao mi da možemo da se dogovorimo, rekao je Jokanović.

Jokanović je istakao da je njegov zadatak da pomogne Mitroviću da pruža svoj maksimum i da je njihov odnos na relaciji trener-igrač.

– Znam kakav mu je karakter, ali ja nisam njegov otac. Već ima jednog Ja sam njegov trener, a on je moj igrač. Moj zadatak je da ga podržim i pomognem mu da ostane fokusiran i da ide pravim putem. On zna da smo zadovoljni sa njim, i ja i njegovi saigrači, dodao je menadžer Fulama.

Kurir sport

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track