(VIDEO) NASTAVLJA SE AKCIJA: Fudbaleri Crvene zvezde u poseti osnovnoj školi na Vračaru
Foto: Printscreen

sjajan gest

(VIDEO) NASTAVLJA SE AKCIJA: Fudbaleri Crvene zvezde u poseti osnovnoj školi na Vračaru

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su druženje sa decom iz beogradskih osnovnih škola.

Ovog prepodneva đaci Osnovne škole „Svetozar Marković“ na Vračaru ugostili su naše fudbalere. Branko Jovičić i Uroš Račić uživali su u vremenom provedenom u školskoj klupi u kojoj su, za razliku od vremena kada su oni bili učenici, danas delili autograme.

Nakon što su dočekani uz pesmu i povike „Šampioni“ u sali punoj đaka, naši fudbaleri su sa zadovoljstvom odgovorili na zanimljiva pitanja mališana. Oni su objasnili radoznalim školarcima zašto je Zvezda najbolja i koje su sve protivnike pobedili. Usledilo je ono čemu su se mališani najviše obradovali, slikanje sa Urošem i Brankom. Njih dvojica su takođe podelili mnogo autograma, čuli su pregršt pohvala na svoj račun i na delu su videli koliko deca vole Crvenu zvezdu.

Sve vreme, iz pozadine su se čule Zvezdine pesme u izvođenju grupe dečaka koji su na taj način želeli da čestitaju našim fudbalerima osvajanje šampionske titule.

Ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake, a takođe, štand našeg sektora za članstvo bio je dostupan za sve oni koji su želeli da postanu deo Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ koji su učinili sve da đaci, ali i fudbaleri uživaju.

Naš klub će i ubuduće nastaviti da posećuje osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Školarci, vidimo se!

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track