Najnovije vesti

VUČIĆ ZA KURIR OTKRIO DETALJE BLISKOG SUSRETA SA NAVIJAČIMA IZ HRVATSKE Sinu i meni na utakmici su prišli navijači iz Splita i Zagreba i rekli: SVAKA TI ČAST, IMAŠ PETLJU!
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije gledao utakmicu Roma - Liverpul

VUČIĆ ZA KURIR OTKRIO DETALJE BLISKOG SUSRETA SA NAVIJAČIMA IZ HRVATSKE Sinu i meni na utakmici su prišli navijači iz Splita i Zagreba i rekli: SVAKA TI ČAST, IMAŠ PETLJU!

Fudbal

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za rođendanski broj Kurira otkrio je da je prošle srede sa sinom Danilom bio na utakmici polufinala Lige šampiona Roma - Liverpul!

Tom prilikom na stadionu "Olimpiko" prišli su im navijači iz Hrvatske.

- Nemam ja problem sa tim koliko može da bude opasno. Kada sam bio sa sinom na jednoj utakmici u inostranstvu, prišli su momci iz Splita i Zagreba, koji su hteli prvo nešto da dobace, a onda su rekli: „A je l‘ ti telohranitelj naoružan?“ Ja sam rekao: „Nema telohranitelja, ovo je moj sin. Šta hoćete od nas?“

Kad je to bilo?

- Sad, pre nekoliko dana na utakmici Roma-Liverpul. Sin me zamolio da idemo i bili smo tamo. Rekao sam tim momcima: „E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje.“ Oni su onda rekli: „Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo!“

Jesu li to neki klinci?

- Nisu, mislim da su bili navijači iz Splita i Zagreba. Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku. Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: „Kako ćete da izađete?“ smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako.

Kurir sport / Razgovarale Sandra Mališić i Jelena Velinović

Foto: EPA/RICCARDO ANTIMIANI

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Nove muke za Đukića pred meč sa Čukaričkim

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...