(VIDEO) VANREDNO STANJE U GRČKOJ: Kontroverzni vlasnik PAOK-a pozvao GROBARE u pomoć!
Foto: Dado Đilas

sve za bratski klub

(VIDEO) VANREDNO STANJE U GRČKOJ: Kontroverzni vlasnik PAOK-a pozvao GROBARE u pomoć!

Fudbal -

Najverniji navijači Partizana planiraju da u subotu pruže podršku svom bratskom klubu koji će igrati finale Kupa sa AEK-om.

Državna tužiteljka ove zemlje Virginija Sakelaropolu dobila je anonimno pismo u kojem piše da na stadion stiže oko 50 "Grobara". Sumnja se da je kontroverzni gazda PAOK-a pozvao najvernije navijače Partizana kako bi mu pomogli u borbi za novu titulu.

Ovo bi mogla da bude so na ranu Grčkoj nacionalnoj bezbednosti s'obzirom na već veoma turbulentne odnose u domaćoj ligi.

Podsetimo, prvenstvo je bilo prekinuto upravo zbog incidenata na utakmici ova dva kluba, kada je gazda PAOK-a Ivan Savidis upao na teren s pištoljem, sa kojim je pretio sudiji zbog poništenog pogotka njegovog tima u 90. minutu.

Sve ovo je dosta uticalo na javnost u Grčkoj koje se dosta uzburkala zbog događaja u domaćem fudbalskom šampionatu.

Navijači bratskog kluba Partizana sigurno još uvek nisu oprostili titulu AEK-ovim fanovima, pa je vrlo moguće da će u sinergiji sa "grobarima" pokušati da pokažu nezadovoljstvo.

foto: EPA

Ne treba zaboraviti da je napadač PAOK srpski reprezentativac Aleksandar Prijović koji je poneo titulu najefikasnijeg igrača fudbalskog šampiona ove zemlje sa dva gola više u odnosu na Iranca iz Olimpijakosa.

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track