MIROVIĆ PRIMIO ORLOVE: Srećno na SP u Rusiji!
Foto: Vladimir Šporčić

Podrška

MIROVIĆ PRIMIO ORLOVE: Srećno na SP u Rusiji!

Fudbal -

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas delegaciju Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa selektorom Mladenom Krstajićem, povodom priprema za Svetsko prvenstvo.

Na sastanku je bilo reči o predstojećem Mundijalu, pripremama reprezentacije, kao i prijateljskim utakmicama Srbije protiv Čilea 4. juna i pet dana kasnije protiv Bolivije.

Mirović je konstatovao da su "orlovi" postigli veliki uspeh plasmanom na Svetsko prvenstvo posle osam godina i poželeo im sreću u Rusiji.

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić pozvao je Mirovića da poseti fudbalere tokom priprema, koje će biti održane u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, od 28. maja do 2. juna.

Sastanku je prisustvovao i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Zoran Milošević, a u delegaciji FSS uz Krstajića bili su sportski direktor FSS Goran Bunjevčević, pomoćnik trenera fudbalske reprezentacije Milan Obradović i kondicioni trener Marko Stojanović.

Svetsko prvenstvo održava se od 14. juna do 15. jula, a Srbija se nalazi u E grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Tanjug, foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Dva standardna prvotimca odlaze iz Zvezde. Evo ko dolazi umesto njih

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track