SAMO ZA ŽENSKE OČI: Tadić u gaćama slavio opstanak u Premijer ligi (VIDEO, FOTO)
Foto: AP

žurka

SAMO ZA ŽENSKE OČI: Tadić u gaćama slavio opstanak u Premijer ligi (VIDEO, FOTO)

Fudbal -

Sautempton je poražen u poslednjem 38. kolu Premijer lige od Mančester sitija sa 1:0 na svom stadionu, ali navijači tog fudbalskog kluba su imali razloga da slave, jer su zadržali prvoligaški status.

1 / 6 Foto: AP

"Najgore" je prošao naš reprezentativac Dušan Tadić koji je posle duela na terenu ostao u gaćama, ali to mu nije palo teško, jer će njegov klub i naredne sezone učestvovati u najjačoj ligi u Evropi.

Navijači Sautemtpona posle poslednjeg sudijskog zvižduka uleteli su u teren da proslave opstanak, a u tom "ludilu" naš reprezentativac je ostao bez dresa, samo u donjem vešu.

foto: AP

Tadiću, ovo još više znači, jer kako sada stvari stoje ovo je njemu bila poslednje utakmica u crveno-belom dresu, jer je već najavio da će na kraju sezone promeniti sredinu, možda i zemlju. U prilog takvoj konstataciji ide da se pozdravio sa svima i zahvalio navijačima na velikoj podršci tokom prethodne četiri godine koliko je bio u klubu.

foto: AP

Navijači su na ovaj način hteli da se zahvale srpskom reprezentativcu na sve što je uradio za Sautempton, i definitivno bio je jedan od najboljih igrača kluba u prethodne dve sezone. On je u klub došao 2014. godine i za "svece" je odigrao 130 utakmica, a pritom je postigao 20 golova i sigurno je za ove četiri godine ostavio dubok trag u timu sa juga Engleske.

NE PROPUSTITE ŠANSU DA SE NAĐETE NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Kurir sport

Foto: Reuters, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track