LALATOVIĆ OTIŠAO, MIROSAVLJEVIĆ SEO NA KLUPU: Čukarički hoće pobedu na kraju sezone
Foto: FK Čukarički

DOLAZI IM VOJVODINA

LALATOVIĆ OTIŠAO, MIROSAVLJEVIĆ SEO NA KLUPU: Čukarički hoće pobedu na kraju sezone

Fudbal -

Vršilac dužnosti trenera fudbalera Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je danas da će njegova ekipa u poslednjem kolu Super lige Srbije protiv Vojvodine pokušati sezonu da završi na najbolji način.

"Posle ovih dešavanja u prethodnih nekoliko dana, pokušaćemo da na najbolji način privedemo prvenstvo kraju i pobedimo. Dokle god postoji teoretska šansa, mi ćemo da se nadamo da možemo da izborimo izlazak u Evropu. Ne zavisi sada sve od nas, moramo da se nadamo da će se i drugi rezultati poklopiti, ali trenutno gledamo samo u naše dvorište", rekao je Mirosavljević za klupski sajt.

Fudbaleri Čukaričkog će sutra od 19.00 dočekati Vojvodinu u 37. kolu Super lige Srbije.

"Imamo izuzetan respekt prema Vojvodini, iako i oni ove sezone nisu pružali najbolje partije. Medjutim, protiv Zvezde i Partizana su pokazali da imaju kvalitet, dobru ekipu i trenera. Očekujem jednu dobru prvenstvenu utakmicu za kraj", rekao je on.

Poslednji meč u sezoni sa klupe će voditi potpredsednik kluba Nenad Mirosavljević, pošto je doskorašnji trener Nenad Lalatović sporazumno raskinuo ugovor sa klubom.

Na pitanje da li oseća tremu pred debi u trenerskom poslu, Mirosavljević je odgovorio da nema tremu.

"Bio sam jednom u ovakvoj poziciji, a faktički sam stalno na treninzima već dve godine. Možda je tu neka pozitivna, ali to je, naravno, dobro", zaključio je on.

(Beta, Foto: FK Čukarički)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track