ZIDAN PRIZNAO: Još ne znam tim za finale Lige šampiona
Foto: AP

FRANCUZA NE BRINE REMI SA VILJAREALOM

ZIDAN PRIZNAO: Još ne znam tim za finale Lige šampiona

Fudbal -

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da su njegovi fudbaleri spremni za finale Lige šampiona protiv Liverpula, uprkos tome što su ispustili dva gola prednosti i odigrali nerešeno 2:2 protiv Viljareala u poslednjoj utakmici španskog prvenstva.

Real je sinoć odigrao nerešeno 2:2 protiv Viljareala, a prvenstvo je završio na trećem mestu na tabeli. Real će imati priliku da osvoji trofej ove sezone, pošto će u Kijevu 26. maja igrati u finalu Lige šampiona protiv Liverpula.

Zidan je sinoć uvrstio u prvi tim svog sina Luku, kako bi odmorio prvog golmana Kejlora Navasa za finale, a osim toga izveo je najjači tim.

Real je vodio golovima Gareta Bejla i Kristijana Ronalda, a Viljareal je osvojio bod zahvaljujući golovima Rodžera Martineza i Samua Kastiljeha.

Uprkos razočaranju što Real nije pobedom sačekao finale, Zidan je rekao da je ekipa u dobroj formi, uoči duela na Olimpijskom stadionu u Kijevu naredne subote.

"Još nemam u glavi startnu postavu. Spremni smo. Važno je i što nam se nijedan igrač nije povredio. Spremni smo za poslednju utakmicu, za meč u Kijevu, koji je najvažniji u sezoni", naveo je Zidan.

O

n je priznao da su igrači u jučerašnjoj utakmici mislili na finale Lige šampiona.

"Bili smo dobri u prvom poluvremenu, ali smo u nastavku igrali sa finalom Lige šampiona na pameti. Kada se to dogodi, protivnik te kazni. Prvenstvo za nas nije dobro počelo, ali moramo na pravi način da završimo sezonu. Čeka nas najveća utakmica i uživaćemo. Primera je sada gotova. Imamo Ligu šampiona i uzbudjeni smo što smo u finalu", rekao je bivši francuski reprezentativac.

(Beta, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

F4 u zemlji košarke. Ovo su rekorderi. Iznenadiće vas ko je dao najviše koševa u jednom finalu? (KURIR SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track