ŽIVOTNA ISPOVEST MLADENA KRSTAJIĆA: Izbegao sam iz Zenice, dve godine nisam znao da li mi je otac živ! Radio sam u kafiću da zaradim za hleb!
Foto: Reuters

Otvorio dušu

ŽIVOTNA ISPOVEST MLADENA KRSTAJIĆA: Izbegao sam iz Zenice, dve godine nisam znao da li mi je otac živ! Radio sam u kafiću da zaradim za hleb!

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić otkrio je da je radio u kafiću kako bi zaradio za hleb, da je malo nedostajalo da zaigra za Zvezdu i da ga je Milie Kitić jednom prilikom izuzetno skupo koštao.

Selektor Krstajić je u zanimljivom intervjuu za B92 otkro neke šokantne detalje iz svoje prošlosti.

Krstajć sa 18 godina morao da radi u kafiću kako bi imao od čega da živi.

"Devedesetih godina sam izbegao iz Zenice i sticajem okolnosti završio u Kikindi. Kada mi se sestra udala bile su dve opcije: Da odem u Crnu Goru kod rodbine da igram za Sutjesku ili da ostanem u Vojvodini. Odlučio sam da igram u Senti. Tamo sam sa 18 godina radio u kafiću kako bi zaradio za hleb. Porodica mi je izbegla, otac je ostao u Zenici, dve i po godine nisam ništa o njemu čuo...", otkriva selektor Srbije.

Kada sam prešao u Kikindu, u kojoj sam bio dve godine, Zvezda me je tražila. Malo je nedostajalo da sednem u auto i odem na Marakanu", rekao je Krstajić

Na pitanje novinara šta je prelomilo da ne ode u Zvezdu, selektor otkriva:

"Pa čuo sam da je Bjeković zainteresovan, pa sam stopirao sve. Sačekali smo jutro, kad je došao Nenad i dogovorili smo se za minut dva...Kad su me pitali za uslove rekao sam da nemam uslove, da sam došao u Partizan da igram fudbal".

Krstajić je otkrio da kad je teško uvek savet traži od legende Partizana Nenada Bjekovića.

"Nenad Bjeković je taj koga ja cenim i poštujem kao sportskog radnika i kao čoveka"

Kafana ga je skupo košatala u karijeri.

"Igrao sam u Šalkeu sa Rakitićem. Izgubili smo utakmicu, a za četiri dana smo imali utakmicu u Ligi šamiona za prolaz iz grupe. Drug nam je slavio rođendan, tri meseca pre toga je sve organizovao, znali smo da će pevati Mile Kitić... Ivan i ja smo odlučili da ispoštujemo čoveka... Međutim, tamo su bili paparaci slikali nas, mi smo naravno ispali iz ekipe, a bili smo među glavnim igračima. Srećom dobili smo tu utakmicu."

Kurir sport/B92, foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEOGRAD JE GOREO ZA VIKEND! Dobili smo novog kralja evropske košarke i otkrili ko je zapalio zvezdin autobus! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track