BUNJO POBEDI! Prijatelji veruju da će se Bunjevčević oporaviti posle izliva krvi u mozak!
Foto: Marina Lopičić

bratska podrška

BUNJO POBEDI! Prijatelji veruju da će se Bunjevčević oporaviti posle izliva krvi u mozak!

Fudbal -

Goran Bunjevčević će i iz ove bitke izaći kao pobednik, tvrde njegovi prijatelji i bivši saigrači iz Crvene zvezde Mihajlo Pjanović i Vladimir Matijašević.

Sportskom direktoru FSS pukla je aneurizma, zbog čega je u subotu uveče operisan u Kliničkom centru Srbije. Oporavak Gorana Bunjevčevića (45) ide dobro posle izliva krvi u mozak, ali se lekari uzdržavaju od prognoza dok ne prođe predviđeni oporavak od tri dana.

Mihajlo Pjanović i Vladimir Matijašević vojevali su mnoge bitke s Goran Bunjevčevićem u dresu Crvene zvezde. Dobro pamte titulu iz 2001. godine i zajedničke dane u crveno-belom dresu.

- Sve će biti dobro! Bunja će se oporaviti! Uvek je bio veliki borac i pobednik, tako će biti i sada. Bio sam u šoku kad sam čuo šta mu se desilo. Tog dana trebalo je svi zajedno da idemo u Bijeljinu... Čuo sam se s njegovim bratom, verujem da će sve biti u redu. Lekari su nam rekli da su 72 sata period koji moramo da sačekamo da prođe - rekao je Mihajlo Pjanović, a slično mišljenje ima i Vladimir Matijašević:

foto: FK Čukarički

- Čuo sam se s njegovom suprugom, rekla mi je da je operacija prošla kako treba. Naša generacija iz Zvezde je na vezi i tu smo da pomognemo, šta god treba. Voleo bih što pre da ga vidimo. Strašno je to što mu se desilo. Mlad je, trenira i dalje, u sportu je i onda ovako nešto da mu se desi... Bio je uvek surovi profesionalac i pobediće!

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je preko zvaničnih stranica na društvenim mrežama pružila podršku Goranu Bunjevčeviću. Za crveno-bele je igrao od 1997. do 2001, a na funkciji sportskog direktora bio od decembra 2007. do avgusta 2008. Na mestu sportskog direktora FSS angažovan je od 1. avgusta 2016.

Kurir sport/Aleksandar Radonić

Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠTA JE ZAJEDNIČKO ĐUKIĆU I IBRAHIMOVIĆU?! ŠAMAR! Prvi je popio a drugi je dao šamar! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track