MASOVNA TUČA BBB i DELIJA U BLIZINI ZAGREBA: Hrvatski navijači napravili sačekušu zvezdašima iz Slovenije, nastala velika gužva na auto-putu
Foto: Printskrin

Incidenti u Hrvatskoj

MASOVNA TUČA BBB i DELIJA U BLIZINI ZAGREBA: Hrvatski navijači napravili sačekušu zvezdašima iz Slovenije, nastala velika gužva na auto-putu

Fudbal -

Navijači Dinama napravili su u blizini Zagreba sačekušu pristalicama Crvene zvezde iz Slovenije koje su se u nedelju vraćale iz Beograda sa proslave titule šampiona Srbije.

Kako prenose hrvatski mediji, u nedelju u popodnevnim satima dogodio se težak incident nadomak motela Plitvice na zagrebačkoj obilaznici u smeru ka slovenačkoj granici.

Zbog fizičkog sukoba navijača nastala je velika gužva na auto-putu i nastala je kilometarska kolona.

"Nekoliko državljana Slovenije u dva kombi vozila u nedelju, 20. maja 2018., na Graničnom prelazu Bregana, na izlazu iz Hrvatske, prijavilo je policijskim službenicima da ih je na auto-putu u blizini motela Plitvice, različitim predmetima napalo više osoba koje su se potom brzo udaljile. Lekarsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, državljani Slovenije su odbili te u događaju niko nije povređen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli da procene", rečeno je u hrvatskoj policiji.

Kurir sport

Foto: Printskrin/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

FUDBALERI CRVENE ZVEZDE ISKAKALI IZ DVOSPRATNOG AUTOBUSA I SPASAVALI ŽIVU GLAVU!Pogledajte do sad neviđene snimke trenutka kada se zapalio autobus(KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track