BRITANCI OBJAVILI RAT RUSIMA Radikalne navijačke grupe spremaju invaziju tokom Mundijala: Pokazaćemo domaćinu šta je pravi pakao!
Foto: AP

Spremaju se veliki neredi

BRITANCI OBJAVILI RAT RUSIMA Radikalne navijačke grupe spremaju invaziju tokom Mundijala: Pokazaćemo domaćinu šta je pravi pakao!

Fudbal -

Navijači reprezentacije Engleske objavili su rat Rusima uoči starta Svetskog prvenstva!

Englezi nameravaju da odu u Rusiju u velikom broju i tamo se osvete domaćim navijačima za poraze u tučama tokom Evropskog prvenstva u Francuskoj 2016. godine.

Radikalne navijačke grupe sa Ostrva planiraju grupno u velikom broju da krenu put Rusije kako bi domaćim navijačima pokazali "pravi pakao".

"To će biti treći, četvrti, pet, šesti i sedmi svetski rat. Ako ljudi misle da je sve to jedna velika šala, da ćemo igrati fudbal, popiti, popušiti i pričati — to se neće desiti", rekli su engleski huligani za "Dejli star".

Da su Englezi ozbiljni u nameri govori podatak da je deo njih već krenuo u Rusiju kako bi sakupili potrebne informacije. Njihov plan je da štite obične engleske navijače.

"Tamo (u Rusiji) nema zaštite. Tamo će krenuti 24.000 navijača i bez nas će biti kao pile na ražnju".

Oni su dodali da se Britanci ne brinu zbog mogućih hapšenja. Jedino na šta misle navijači Gordog Albiona je kako se potući sa Rusima.

Ruski i engleski navijači su u Francuskoj pre dve godine u nekoliko navrata imali žestoke okršaje, posebno u Marseju gde su međusobno igrali.

Engleska je svrstana u grupu G, zajedno sa ekipama Belgije, Paname i Tunisa. Gordi Albion će u prvoj fazi igrati u Volgogradu, Nožnjem Novgorodu i Kalinjingradu.

Kurir sport

Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SURDULICA, TASMANIJA….KO JE SLEDEĆI DOMAĆIN KUPA SRBIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track