DELIJE: Zvezdaši, u subotu, svi na Marakanu!
Foto: Printscreen

Liga šampiona je u pitanju

DELIJE: Zvezdaši, u subotu, svi na Marakanu!

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde pozvali sve pristalice kluba da budu uz omladinski tim koji u naredna dva kola protiv Čukaričkog i Partizana bije bitku za titulu

Navijači Crvene zvezde Delije pozvali su sve pristalice crveno-belih da u subotu od 11.00 sati dođu na pomoćne terene stadiona "Rajko Mitić" i bodre omladince koji igraju derbi utakmicu protiv Čukaričkog.

Omladinski tim Crvene zvezde trenutno je prvi na tabeli sa dva boda viška ispred Brodarca koji im je jedini takmac za titulu. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a crveno-beli u subotu igraju protiv Čukaričkog, dok narednog vikenda gostuju Partizanu. To su ključni mečevi za crveno-bele koji žele da osvoje titulu i tako izbore pravo da i u omladinskoj konkurenciji igraju kvalifikacije za Ligu šampiona.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Još nije poznato hoće li trener omladinaca Crvene zvezde Milan Lešnjak protiv Čukaričkog i Partizana šansu ukazati Dejanu Joveljiću i Luki Iliću, momcima koji su ove sezone igrali za prvi tim. Obojica imaju pravo da igraju za omladinsku selekciju i sigurno je da bi Crvena zvezda sa njima bila daleko jača.

Delije pozivaju sve navijače Crvene zvezde na mobilizaciju, jer je kako kažu vrlo važno za klub da i omladinci, poput prvog tima budu prvaci države i tako izbore plasman u Evropu.

Ne treba zaboraviti i da ženski tim Crvene zvezde ima realne šanse da na kraju šampionata bude prvak, pošto imaju bod prednosti u odnosu na drugoplasirani Spartak, a poslednju utakmicu igraju u subotu, u Subotici.

Kurir sport/A. Radonić

Foto: www.crvenazvezdafk.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SURDULICA, TASMANIJA….KO JE SLEDEĆI DOMAĆIN KUPA SRBIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track