ZVEZDIN BISER PREDSTAVLJEN U BELGIJI: Luka Adžić promovisan u Anderlehtu
Foto: Dragana Udovičić

POTPISAO UGOVOR

ZVEZDIN BISER PREDSTAVLJEN U BELGIJI: Luka Adžić promovisan u Anderlehtu

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić predstavljen je kao novi igrač belgijskog Anderlehta.

"Luka je nekoliko puta ove sezone pokazao u Crvenoj zvezdi zbog čega se smatra velikim srpskim talentom. Na njemu je da na terenu pokaže da može da bude od velikog značaja za Anderleht", izjavio je sportski direktor kluba Lik Devro, preneo je sajt Anderlehta.

Adžić je počeo u Crvenoj zvezdi, za koju je nastupio 39 puta, uz devet golova.

Ugovor sa šampionom Srbije isticao mu je krajem godine i odbio je da ga produži, zbog čega je bio jedini igrač Zvezde koji je izviždan u poslednjoj ovosezonskoj utakmici.

Adžić: Mislim da je Anderleht pravi razvojni put za mene

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je danas da mu je čast što je postao igrač Anderlehta i da misli da je belgijski klub pravi za njegov razvoj.

"Gledajući srpske fudbalere koji su ovde nastupali, video sam da su svi imali dobar razvoj, tako da sam se odlučio baš za ovaj klub jer je 'kraljevski' i najveći u Belgiji. Mislim da je to pravi razvojni put za mene", rekao je Adžić i intervjuu za sajt Anderlehta.

Adžić je u Anderleht došao iz Crvene zvezde, sa kojom mu je isticao ugovor krajem godine, a mediji su preneli da je obeštećenje 800 hiljada evra.

Mladi reprezentativac Srbije je naveo da je razgovarao sa srpskim igračima iz Anderlehta Lazarom Markovićem, Ivanom Obradovićem i Urošem Spajićem.

"Poželeli su mi sreću, rekli su mi sve najbolje o klubu, da je fantastičan za razvoj. Čast mi je što sam postao deo Anderlehta. Upućen sam u sve igrače koji igraju ovde, lično ih poznajem i rekli su mi sve najbolje o ovom klubu i drago mi je što ću ja nastaviti njihovim putem", kazao je Adžić.

Kao najveće kvalitete u svojoj igri, Adžić je naveo brzinu, dribling, igru jedan na jedan, završni pas, slobodan udarac, "dosta toga".

Zajedno sa Adžićem, Anderleht je predstavio i dosadašnje igrače Ostendea Antonija Milića i Nouledža Musonu.

kurir.rs / Beta

foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SURDULICA, TASMANIJA….KO JE SLEDEĆI DOMAĆIN KUPA SRBIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track