ŠABAN ŠAULIĆ OGORČEN NA ZVEZDU ZBOG UNUKA: Luka, moj ponosu, konačno si u klubu koji će ceniti tvoj talenat i rad!
Foto: Damir Dervišagić

smatra da su crveno-beli pogrešili

ŠABAN ŠAULIĆ OGORČEN NA ZVEZDU ZBOG UNUKA: Luka, moj ponosu, konačno si u klubu koji će ceniti tvoj talenat i rad!

Fudbal -

Poznati pevač narodne muzike Šaban Šaulić smatra da Crvena zvezda nije dala njegovom unuku Luki Adžiću šansu koju je zaslužio.

Mladi srpski fudbaler Luka Adžić u sredu je predstavljen kao novi igrač belgijskog Anderlehta.

Ovaj talentovani fudbaler imao je ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja godine. Nije želeo da produži saradnju sa crveno-belima, pa Zvezdi nije preostalo ništa drugo osim da ga proda.

Njegov deda Šaban Šaulić smatra da Luka nepravedno nije dobio pravu priliku u crveno-belom dresu i ne krije zadovoljstvo što je potpisao za Anderleht.

"Moj unuk, moj ponos... Luka, deda ti želi svaku sreću u kraljevskom belgijskom klubu Anderleht. Srećan sam što ćeš konačno biti tamo gde znaju da cene tvoj talenat i rad", napisao je na Instagramu poznati pevač.

Adžić: Mislim da je Anderleht pravi razvojni put za mene

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić rekao je danas da mu je čast što je postao igrač Anderlehta i da misli da je belgijski klub pravi za njegov razvoj.

"Gledajući srpske fudbalere koji su ovde nastupali, video sam da su svi imali dobar razvoj, tako da sam se odlučio baš za ovaj klub jer je 'kraljevski' i najveći u Belgiji. Mislim da je to pravi razvojni put za mene", rekao je Adžić i intervjuu za sajt Anderlehta.

Adžić je u Anderleht došao iz Crvene zvezde, sa kojom mu je isticao ugovor krajem godine, a mediji su preneli da je obeštećenje 800 hiljada evra.

Mladi reprezentativac Srbije je naveo da je razgovarao sa srpskim igračima iz Anderlehta Lazarom Markovićem, Ivanom Obradovićem i Urošem Spajićem.

"Poželeli su mi sreću, rekli su mi sve najbolje o klubu, da je fantastičan za razvoj. Čast mi je što sam postao deo Anderlehta. Upućen sam u sve igrače koji igraju ovde, lično ih poznajem i rekli su mi sve najbolje o ovom klubu i drago mi je što ću ja nastaviti njihovim putem", kazao je Adžić.

Kao najveće kvalitete u svojoj igri, Adžić je naveo brzinu, dribling, igru jedan na jedan, završni pas, slobodan udarac, "dosta toga".

Kurir sport, foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SURDULICA, TASMANIJA….KO JE SLEDEĆI DOMAĆIN KUPA SRBIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track