ZVEZDA ZOVE DELIJE NA UTAKMICU SEZONE: Omladinci pored Marakane igraju sa Čukaričkim za najvažnije bodove ove godine
Foto: FK Crvena Zvezda

čujte, počujte

ZVEZDA ZOVE DELIJE NA UTAKMICU SEZONE: Omladinci pored Marakane igraju sa Čukaričkim za najvažnije bodove ove godine

Fudbal -

Omladince Crvene zvezde ove subote očekuje jako bitan meč u borbi za šampionsku titulu, kada će im u goste na terenu iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" doći vršnjaci iz Čukaričkog (11 časova).

Trener crveno-belih, Milan Lešnjak, pozvao je navijače da u što većem broju dođu da podrže ekipu.

Do kraja omladinskog prvenstva Srbije ostala su još dva kola, Zvezda trenutno ima dva boda više od branioca titule Brodarca pa im je pobeda u ovom meču imperativ. Subotnji meč biće im poslednji pred domaćom publikom jer u poslednjem meču gostuju Partizanu.

- Potrebno nam je šest bodova do kraja prvenstva kako bismo došli do trofeja. Znamo da ovi što su iza nas na tabeli ne mogu da kiksnu, e sad da li je to zbog kvaliteta ili drugih stvari ja ne bih komentarisao. Očekuju nas još dve jako teške utakmice i daćemo svoj maksimum kao i do sada - poručuje Lešnjak.

On je naglasio da neće moći da računa na povređenog Dejana Joveljića, najboljeg strelca omladinske lige. U subotu se, prema navodima kluba iz Ljutice Bogdana, očekuje veliki broj navijača, a trener je iskoristio prililu da im se obrati pred ključne mečeve u sezoni:

"Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i pomognu ovim momcima u ovom izuzetno teškom prvenstvu. Kažem teškom, zbog raznoraznih stvari i faktora. Lepa budućnost je pred njima, a tako i pred Crvenom zvezdom", zaključio je strateg.

Kurir sport

Foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track