ĐUKIĆ SE POKAJAO ZBOG NEPRIMERENIH IZJAVA: Trener Partizana uputio izvinjenje Vučeliću
Foto: Dado Đilas

Mirno u Humskoj

ĐUKIĆ SE POKAJAO ZBOG NEPRIMERENIH IZJAVA: Trener Partizana uputio izvinjenje Vučeliću

Fudbal -

U prostorijama FK Partizan danas je održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Đukićem i prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem.

"Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje.

U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja.

Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan.

Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti."

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track